Māmiņu Kluba jaunā sezona sākas 12.janvārī!

10. Jan 2020, 14:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ģimeņu iemīļotais TV raidījums “Māmiņu Klubs” jauno sezonu sāk 12.janvārī, svētdien, 9:25 no rīta, lai priecētu bērnu vecākus ar krāsainām intervijām un noderīgiem padomiem par dzīvi bērniņus gaidot, auklējot un audzinot!

Jaunajā sezonā raidījums atklās īpašu dokumentālu mini-seriālu “Superbēbis”, kur veselu gadu sekos līdzi jaunai ģimenei sākot no grūtniecības, dzemdībām un līdz pat 1 gada vecumam. “Superbēbis” ir unikāls projekts, ko “Māmiņu Klubs” veicis arī citās Baltijas valstīs un vienmēr guvis plašu skatītāju atsaucību. Labākie speciālisti, pozitīva dzemdību aprūpe, interesantākās aktivitātes mazulim – to visu redzēsim “Superbēbī”, sākot no pirmā sezonas raidījuma turpmāk katrā epizodē.

Vēl pirmajā sezonas raidījumā Lielajā Intervijā pie “Māmiņu Kluba” vadītājas Rūtas Dvinskas viesosies pirmā “X Faktora” uzvarētājs, mūziķis Artūrs Gruzdiņš ar sieviņu. Ģimenē jau aug viens bērniņš, bet kādus jaunumus Artūrs paziņos? To uzzināsim raidījumā!

“Māmiņu Klubs”, kā allaž, rūpēsies par mazuļu veselību – šoreiz, uzzināsim, kā pasargāt bērna ādu no ziemas sala. Raidījumā runāsim arī par tētu lomu ģimenē un bērnu emocionālo audzināšanu – par to atraktīvais tētu līderis no Tēviem.lv Lauris Bokišs.

Priecīgus, gardus, viegli pagatavojamus un ģimenes lokā atkārtojamus padomus sniegs RIMI Bērniem eksperti.

“Māmiņu Klubs” ar Rūtu Dvinsku, ik svētdienu, no plkst.9:25-10:00, kanālā STV Pirmā!