Alus svētki Vērmaņdārzā - alus pieaugušajiem, atrakcijas un kārumi bērniem

Alus svētki Vērmaņdārzā - alus pieaugušajiem, atrakcijas un kārumi bērniem

26. May 2016, 00:20 laurlapa laurlapa

 

Jau vairākus gadus maija beigās Rīgā, Vērmaņdārzā notiek alus svētki. Šo pasākumu apmeklē ne tikai alus mīļi, jo var baudīt daudz un dažādas alus šķirnes, bet arī ģimenes ar bērniem, jo šajos svētkos ir padomāts arī par bērnu atpūtu, kamēr vecāki degustē vai dzer alu. Bērniem šeit ir izvietoti batuti, mašīnītes un citas atrakcijas. Tā pat ir iespēja vērot koncertu, dejot mūzikas pavadībā.  

Alus svētkos Vērmaņdārzā ieeja maksā Eur 2. Iespēja iegādāties ne tikai alu, bet arī sidru, kvasu un citus dzērienus, šašlikus ar piedevām, zupas, sierus, dažādas uzkodas un cukurvates. 

Šogad alus svētki Vērmaņdārzā notiek no 25.maija līdz 29.maijam, no plkst.11- 01 naktī.

rozmarin rozmarin 29. May 2016, 11:05 laurlapa

Tad jums laikam ir maza izpratne,kas ir alkoholiķi. Tie ir ne tikai bomži,kuru dēļ it kā ir uzlikta ieejas maksa, bet arī normāla paskata cilvēki.

lauvinja lauvinja 26. May 2016, 11:44 laurlapa

Nav jau uzreiz jābūt alkaholoķim, tāpat jebkuram cilvēkam alkahola lietošana neuzlabo kustību koordināciju un domu skaidrību.

Vismaz pagājušo gadu mēreni iereibuši ļautiņi vazājās ne vienmēr adekvāti visu novērtējot un mīzalbikses (savas dabiskās vajadzības kārtojoši veči ar izkārtiem krāniņiem un nolaistām ūziņām) aiz krūmiem arī diez cik estēstiski neizskatījās.

Cik cilvēku, tik viedokļu un izvēles brīvība bonusā 😀

laurlapa laurlapa 26. May 2016, 10:48

Patiesībā šos alus svētkus alkoholiķi nemaz neapmeklē, jo tie viņiem būtu par dārgu. Šis pasākums vairāk vērsts uz jaunu alus šķirņu degustāciju. Apmeklējot pasākumu, var novērot, ka to apmeklē arī kopā ar bērniem (citi pastaigas pēc ar mazuli ratos). Cik, nu, katram tas ir pieņemams ir cits jautājums. Bet, protams, apmeklēt alus svētkus kopā ar bērnu ieteicams labāk pa dienu, bet vakarā - neņemt līdzi. Pagājušajā gadā apmeklējot alus svētkus pa dienu, bija arī bērnu izklaidētāji - cilvēki, kas pārģērbušies par multfilmu varoņiem.

26. May 2016, 10:25

Manuprāt, šeit ir mazliet pārprasts. Vērmanes dārzā šis laukumiņš ir vienmēr, tāpat kā vasarās tur esošie batuti, piepūšamie, mašīnītes, visas šīs bērniem paredzētās aktivitātes ir NEATKARĪGI no esošā pasākuma. Vai šādam alus pasākumam jānotiek centrā, kur atpūšas arī ģimenes ar bērniem ir cits jautājums. Atceros, ka citus gadus viņi bija norobežojoši laukumiņu no pasākuma teritorijas, tā, lai ejot ar bērnu šupoties, nav tie 2eiro jāmaksā.

lauvinja lauvinja 26. May 2016, 09:26

Alus festivāls ir jauka iespēja iepazīties ar jaunām alus šķirnēm, bet diez vai tā ir tiešām forša vieta, kur pavadīt laiku kopā ar bērniem. Iereibuši cilvēki lielā daudzumā nav diez ko maziem bērniem draudzīga vide.