Agnese Guļāne aicina uz jogas festivālu Saulgriežos!

Agnese Guļāne aicina uz jogas festivālu Saulgriežos!

08. Jun 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Siguldā, atpūtas kompleksā „Brūveri” jau otro gadu norisināsies Starptautiskais Saulgriežu Jogas un Mūzikas Festivāls. Ikviens ir aicināts apmeklēt festivālu 19. - 22.jūnijā, sagaidīt kopā saulgriežu saullēktu un atrast dabas enerģiju sevī. Festivāla viesi būs jogas pasniedzēji, terapeiti, lektori, mūziķi no dažādām pasaules vietām. Piedāvājot nodarbības, koncertus un gaišu atmosfēru visa festivāla laiku... Viena no festivāla jogas pasniedzējām ir Agnese Guļāne.

Agnese pasniedz Kundalinī jogas un topošo māmiņu nodarbības, kā arī individuāli konsultē interesentus par to, kā sevi stiprināt, mainīt vai dziedināt ar jogas palīdzību. Jogas centrs „Urban Yoga” atrodas tirdzniecības centrā „Galleria Riga”, kuru Agnese Guļāne izveidoja kopā ar divām draudzenēm. Jogas studija tapa divu mēnešu laikā, trīs sievietēm strādājot dienu un nakti, bet Agnesei šī ideja nāca daudz ilgāk: „Ja skaita visas tās meditācijas, kurās esmu transformējusi savas enerģijas, tad tas būs neskaitāms laika periods, kamēr ideja tika īstenota.”

Jogas terapeite un pasniedzēja, „Urban Yoga” telpas partnere, Agnese Guļāne (Nam Hari Kaur):
„Man patīk spēks neatkarīgi no tā, vai tas slēpjas vārdā, muskulī, beznosacījuma mīlestībā, enerģijā vai maigumā. Es meklēju tā avotus un palīdzu to darīt arī savās jogas nodarbībās citiem. Pildot vingrojumus, stāstu par to efektu gan uz fizisko ķermeni, gan psihi un dvēseli, jo ticu, ka šī informācija palīdz pārvarēt grūtības vai paša pieņemtos priekšstatus par sevi. Manā dzimtā ir bijuši gan ārsti, gan tautas dziednieki, tāpēc es ar lielu prieku un entuziasmu turpinu šo ceļu, pielietojot jogu kā instrumentu veselības uzlabošanā un stiprināšanā. Esmu apguvusi akupresūru, ķīniešu un ajūrvēdas medicīnas pamatus, jogisko enerģētisko dziedināšanu, šobrīd apgūstu Baha ziedu terapijas iespējas. Man ir svarīgi būt meklējumos un dalīties ar rastajām atbildēm. Katra atbilde ir sākums jauniem meklējumiem.”

Jogas terapija dziedē gan miesas, gan dvēseles kaites, tā var palīdzēt pārmaiņu laikos vai sniegt atbalstu brīžos, kad tas nepieciešams. Visefektīvākā tā ir to slimību ārstēšanā, kas īpaši raksturīgas “mūslaiku pilsētniekam”: pārlieks stress, panikas lēkmes, bezmiegs, kaitīgie ieradumi, neveselīga diēta, galvassāpes, muguras sāpes jeb to slimību ārstēšanā, kur traucējumi radušies endokrīnajā un/ vai veģetatīvajā nervu sistēmās.

Tas viss un vēl vairāk. Nāc kopā labā dabā un atgūsti spēkus „Brūveros” saulgriežu svinībās!

PIEDALIES KONKURSĀ UN LAIMĒ BIĻETES UZ JOGAS UN MŪZIKAS FESTIVĀLU!

20140505191004-26497.jpg

www.solsticeyogafestival.com