Adriana Miglāne: Laikam esmu radīta būt par mammu

Adriana Miglāne: Laikam esmu radīta būt par mammu

19. Oct 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dziedātāja Adriana Miglāne šajā vasarā kļuvusi par māmiņu dēliņam Hugo, atzīstot, ka jaunajā lomā jūtas lieliski.

Dziedātāja stāsta, ka, sākotnēji viņu pavadījušas bailīgas sajūtas, jo viss notiek pirmo reizi un nav zināms, kā ir tad, kad esi mamma, taču šobrīd, kad Hugo nācis pasaulē, viņa jūtoties vēl laimīgāka nekā grūtniecības laikā.

“Es jūtos savādāk, kā cits cilvēks. Jūtos īsā laikā izaugusi un pieaugusi un pat šķiet, ka mans prāts ir apgriezts otrādi, jo tas, kas agrāk šķita normāli, tagad šķiet muļķīgi, bet tas, kas iepriekš likās smieklīgi, nu - gluži pretēji,” stāsta Adriana. Viņasprāt, tas nozīmē, ka atrodas uz pareizā ceļa un dodas pareizajā virzienā. Dziedātāja atzīst, ka šobrīt viss notiek tā, kā tam ir jānotiek, un tad, kad tam ir jānotiek. Adriana Miglāne: “Es biju gatava kaut kam grūtākam. Pat nezinu, kam grūtākam es gatavojos. Varbūt negulētajām naktīm. Protams, ir dienas, kad viss nav tik labi, kā citiem no malas izskatās, taču bērni mazi ir tikai vienreiz dzīvē, un tad, kad viņi izaugs, negulētās naktis pat pietrūks,” stāsta Hugo māmiņa.

SKATIES VISU INTERVIJU ŠEIT

“Laikam esmu radīta būt par mammu,” atzīst Adriana Miglāne, norādot, ka pēc dabas ir ļoti mierīga, un šo miera sajūtu vēlējusies nodot arī savam bērniņam pat brīžos, kad viņš ir nemierīgs un citas mammas, iespējams, pārņem stress. “Es atceros, ka sev teicu, ka būšu mierīga un rādīšu to arī mazajam, lai viņš justu, ka esmu mierīga. Mans mērķis bija būt mierīgai stresa situācijās,” par savu apņemšanos stāsta Adriana.

Adriana Miglāne ir jaunā māmiņa ne tikai tāpēc, ka mazulis salīdzinoši nesen nācis pasaulē, bet arī tāpēc, ka viņa ir jauna arī gadu ziņā. Viņa atzīst, ka, protams, bija iztēlojusies, ka karjera būs vispirms un tikai tad bērni, taču tad jutusi, ka dzīvē viss, iespējams, ne vienmēr norit pēc plāna un daudz kas var notikt paralēli - bērni, darbs, kāzas. “Tagad, šķiet, ka esmu nokļuvusi paralēlajā dzīvē, jo man ir bērniņš, un paralēli varu virzīties uz priekšu arī karjerā vai izglītībā,” stāsta viņa, norādot, ka tad, kad uzzinājusi, ka ir stāvoklī, pārdzīvojusi, jo nezinājusi, kā uz viņu gadu dēļ skatīsies citi. Tomēr šobrīd, atskatoties uz gaidību periodu, viņa stāsta, ka viss izvērties daudz labāk nekā gaidīts, un nosodījumu no apkārtējiem nav saņēmusi.

Apkārtējo viedoklis nebūt nav vienīgais, kas satraucis Adrianu, jo, apzinoties, ka kļūs par mammu tik jaunā vecumā, pavadījušas arī vairākas citas raizes, taču to visu atvairījusi apziņa, ka neviens cits viņu nemīlēs tik stipri kā bērns. “Lai arī kāda tu būtu, kādu amatu ieņemtu, viņš tev vienmēr būs blakus, jo vīrieši nāk un iet, draudzenes nāk un iet. Ir forši zināt, ka nekad vairs nebūšu viena,” skaidro Adriana.

SKATIES VISU INTERVIJU ŠEIT

Lielu atbalstu bērna audzināšanā viņai sniedz draugs, kā arī mamma, tāpat Adriana cenšas neaizmirst par sevi. “Man ir vajadzīgs laiks arī sev, saviem mērķiem, savām domām, iecerēm un darbiem. Es ļoti ceru, ka ātri vien tikšu atpakaļ uz skatuves, jo tās man šobrīd ļoti pietrūkst. Uz skatuves es izlādējos un, neskaitot mājas, jūtos vislabāk,” saka Adriana, cerot drīzumā sākt strādāt ar jaunām dziesmām.