5 PADOMI, un sapratīsi, kā būt STILĪGAI

5 PADOMI, un sapratīsi, kā būt STILĪGAI

30. Sep 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudzām meitenēm un sievietēm nereti rodas jautājums - "kā būt stilīgai?". Te nepieciešams saprast, ko tad īsti nozīmē- būt stilīgai. Jo stilīgs cilvēks nav tas, kas seko pēdējām modes tendencēm. Visdrīzāk tas ir cilvēks, kam ir sava individualitāte, kas ļauj izrādīt cilvēka raksturu, viņa noskaļojumu, un dažkārt pat mērķus un sapņus.

Stilīga sieviete vienmēr var sakārtot savu garderobi tā, lai tā atainotu viņas būtību!

Daži padomi par to, kā būt stilīgai

Padoms nr.1: Mācies, mācies un vēlreiz mācies!

Labākais veids, kā kaut ko jaunu apbūt, ir ņemt labu piemēru no kāda cita. Pēti foto, modes skates ierakstus video, pēti stilīgus cilvēkus uz ielas. Ieskaties, kā viņi izvēlas apģērbu, kā to kombinē. Pastaigu laikā centies vienkārši pamanīt stilīgos cilvēkus cilvēku pūlī.

Padoms nr.2: Revīzija skapī

Otrais solis ir savas garderobes revīzija. Jācenšas kritiski ieskatīties skapī. Mēs esam pārliecināti, ka atradīsi tajā daudz vispār nekam nederīgu lietu, ko tu nemaz nevalkā un jau vairākas reizes esi gribējusi izmest, bet kaut kas tevi no tā ir atturējis. Realizē savus plānus tūlīt pat! Un tas, ko tu vari izdarīt, ir savākt visas drēbes, ko neesi vilkusi apmēram gadu, izmazgā tās un nodod labdarībai. Nežēlo šīs drēbes!

Padoms nr.3: Sāc ar drošām kombinācijām

Ja neesi pārliecināta par to, cik ļoti labi sader krāsas kopā, izmanto sākumā klasiskās kombinācijas: melns ar melnu, melns ar baltu, pelēks ar baltu, un arī monohromās kombinācijas.

Tev tikai jāpārbauda, kādas krāsas un kāds stils tev vislabāk piestāv.

Padoms nr.4: Uzzini, kas piestāv tieši tev!

Tas ir ļoti svarīgi, atrast apģērbu, kas ideāli der tev. Nebaidies eksperimentēt ar jauniem apģērbu veidiem. Ja nekad neesi vilkusi īsti kleitas,  - izmēģini, džinsus noliec tālākā skapja daļā! Jaunas krāsas, citādāki piegriezumi tev var palīdzēt atrast tavu stilu. Neierobežo sevi. Atceries, lai arī cik ļoti kaut kas nebūtu modē šajā sezonā, ja tev tas nepiestāv, nevelc to nekādā gadījumā!

Padoms nr.5: Eksperimentē

Tiklīdz sasniegsi līmeni, kad jūties konkrētā apģērbā labi, pārliecināta par sevi, sāc eksperimentēt. Veido pati savu tēlu.

Kļūt stilīgai - tas ir intereants un, kā sakumā liksies, grūts uzdevums. Tavam stilam pilnībā jāatbilst tavam tēlam: gan matu griezums, krāsa, gan aksesuāri. Un atceries, ka tavs tēls pilnībā atbilst tavai iekšējai pasaulei!

Pastaigājoties pa pilsētu, sapratīsi to, vērojot modernus cilvēkus ielās. Daudzi no viņiem iegādājas ne tikai jaunus, bet pat lietotus apģērbus, kāds pats izgatavo aksesuārus, un tai pat laikā - jūtas ērti tajā, kas viņam ir mugurā. To var ļoti labi redzēt. Cilvēks jūtas brīvs, par sevi pārliecināts.

Tev izdosies!

Māmiņu Klubs

Piesakies uz Stilistes Kristīnes Pridanovas stila skolu Māmiņu klubā un tiekamies!

20150513113214-72843.jpg