30. septembra rītā skaties STV: Noderīgi par mazuļa audzināšanu, gardas receptes un vērtīgas intervijas!

30. septembra rītā skaties STV: Noderīgi par mazuļa audzināšanu, gardas receptes un vērtīgas intervijas!

30. Sep 2018, 11:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Septembra pēdējā svētdienā tiekamies STV, lai runātu par svarīgāko, iedvesmotos un rastu atbildes par to, kā dzīvot labāk un harmoniskāk.

Šīs nedēļas raidījumā tikāmies ar Uguns skolas vadītāju, divu bērnu mammu Lauru Dennler, lai runātu par to, kāpēc sievietes sevi pazaudē un kas notiek, ja mēs savu laimi neliekam pirmajā vietā. Tāpat arī noskaidrojām, kad mazuli drīkst nēsāt ergosomā, kā tā atķiras no citām alternatīvām, un uzzinājām, kas ir kanisterapija. Izrādās, terapijā piedalās īpaši apmācīti suņim, palīdzot bērniem ar īpašām vajadzībām! Kopā ar speciālistu meklējām arī atbildi uz daudzu mammu jautājumu, vai māmiņa zīdīšanas laikā drīkst ēst visu, vai arī no kādiem produktiem jāatsakās?

Un kur gan bez gardās svētdienas receptes sadarbībā ar SKY!

Garšu ceļvedis

Veiksmīgai dienai vajadzīgs labs sākums, tāpēc skaties un iedvesmojies no "Restorāns 3" pavāra Žaņa Raivo Behmaņa, un kopīgi pagatavo spēcinošo rīta kokteili!

30. septembris Garšu ceļvedis - Rīta kokteilis from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Laimīgā mazuļa dienasgrāmata

Ja Tev kopā ar mazo patīk doties pastaigās, tostarp arī pa mežu vai gar jūras krastu, tad iedvesmojies no Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas, kur kopā ar mazo Kārli un viņa māmiņu Melāniju uzzināsi, kā izvēlēties kvalitatīvu ergosomu, no kāda vecuma tajā drīkst nēsāt mazuli un cik ilgas pastaigas mazulim ergosomā ir ieteicamas.

30sept Laimīgā Mazuļa Dienasgrāmata - Ergosomas from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Dabiska mazuļa attīstība

Vai piedzimstot mazulim arī Tevi piemeklēja izmisums, jo šķita, ka neko vairs nedrīksti ēst, jo vieni produkti veicina mazuļa vēderiņa pūšanos, savukārt citi var izraisīt alerģiju? Kopā ar sertificētu uztura speciālisti Lizeti Pugu noskaidrosim, vai tiešām māmiņai, kura zīda mazuli, ir jāatsakās no visa, kas ēsts līdz šim, un uzzināsim, no kāda vecuma mazulim noteikti ir jāpiedāvā piebarojums!

30sept Dabiska Mazuļa Attīstība - Mammas un mazuļa uzturs from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Māmiņu Kluba Labdarības fonds

Vai Tu zini, kas ir kanisterapija un kā tā var palīdzēt bērniem ar īpašām vajadzībām? Elizabetes veselības stāvoklis pasliktinājās, kad meitenītei bija vien pāris mēnešu, un pēc ilga un nopietna izmeklējumu procesa tika atklāta ģenētiskā saslimšana. Tai progresējot, pārdzīvojot dažādas medicīniskās manipulācijas, Elizabete ir zaudējusi redzi, valodas attīstība ir regresējusi, taču, lai Elizabete turpinātu attīstīties, ir nepieciešama rehabilitācija. Pateicoties Māmiņu Kluba Labdarības fondam Elizabetei ir iespēja apmeklēt kanisterapiju. Ieskaties, kā tā strādā!

30. septembris MK labdarības fonds - Kanis terapija from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Kā saldo ēdienu svētdienai piedāvājam lielo interviju ar Lauru Dennler. Laura ir Uguns skolas vadītāja, biznesa pārrunu stratēģe un divu bērnu māmiņa. Sarunā ar Kristīni Virsnīti Laura atklāti runās par to, kas ir mūsu dzīves īstās prioritātes, un ko mēs sev nodarām, sakot, ka mums nekam dzīvē nav laika.

Visu raidījumu skaties