2x20 minūtes pelnītas atpūtas ik nedēļu ar GMT Beauty masku

2x20 minūtes pelnītas atpūtas ik nedēļu ar GMT Beauty masku

23. Oct 2018, 23:19 UlrikaP UlrikaP

Vēl neesmu vecumā, kad būtu jāsatraucās par izteiktām krunciņām vai vecuma pazīmēm, taču gudrākie par visu domā savlaicīgi. Arī par ādu. Tāpēc liels bija mans prieks par Māmiņu Kluba aicinājumu pieteikties GMT Beauty sejas masku testēšanai.

Manās rokās nonāca Atjaunojoša krēma maska.

Vispirms sākšu ar to, ka biju ļoti pārsteigta, ka GMT Beauty ir Latvijas uzņēmums, kas piedevām spēj radīt tik augstas klases kosmētiku. Ideāls piedāvājums, lai mājās ienestu profesionāla salona dvesmu.

Bet nu par atjaunojošo krēma masku. Tās tekstūra ir krēmīga, taču vienlaikus arī ļoti viegla, bet aromāts- patīkami neuzbāzīgs. Uzklāju masku vieglā kārtiņā uz notīrītas sejas ādas, ļaujot tai iedarboties aptuveni 15-20 minūtes, bet pēc tam to notīrīju ar salvetīti. Nav vajadzības seju skalot ar ūdeni, jo tā aizskalosim tikai labās vielas, kas pabaro seju.

Kā jutās mana seja pēc maskas? Nepārspīlējot varu teikt, ka tā bija necerēti mīksta un maiga un labprāt to lietošu 1-2 reizes nedēļā kā to iesaka ražotājs, lai pavērotu, kāds būs rezultāts. GMT Beauty sola, ka regulāri lietojot atjaunojošo krēma masku, tiks palēnināta ādas novecošanās, tiks paaugstināts ādas tonuss un āda būs nostiprināta. Tieši tas, kas vajadzīgs, kad jau kādi pāris soļi pārkāpti 30 gadu slieksnim.

Noteikti pieminēšanas vērts apstāklis ir ērtais maskas iepakojums. Man ne īpaši simpatizē maskas tūbiņās, jo tām daudz vieglāk var piekļūt dažādi gaisā esošie mikroorganismi, līdz ar to, maskas mūžs ir daudz īsāks. Bet GMT Beauty maska ir iepakota ērtā flakoniņā ar dozatoru. Netiek klāt ne gaiss, ne mikrobi.

Noteikti ir vērts izmēģināt. Manuprāt, tā arī ir lieliska dāvana draudzenei vai mammai, kura ir nopelnījusi vismaz 2x20 minūšu atpūtas pauzi ik nedēļu.