№25 Baiba: Laimīgi kopā.

№25 Baiba: Laimīgi kopā.

10. Feb 2014, 00:06 saulux10 saulux10

 

Šī nedēļa ir jau paskrējusi,jāsaka ka darba uzdevums man bija kā vīzija acu priekšā izlasot uzdevumu,ko darīšu,kā darīšu,bet ne vienmēr mēs varam prognozēt kā jutīsimies,kurp mūs vedīs neorganizēti braucieni ārpus mājas.Šo nedēļu iesāku ar lielām pārdomām par dzīvi,kā tādu,un tagad varu teikt 100% ka man pati svarīgākā ir VESELĪBA,veselība man,vīram,bērniem un maniem tuvajiem.Nekad nebiju iedomājusies par to,ka vienā mirklī ar mums var notikt kas slikts,ka mūsu var vairs nebūt,šī diena man un vīram paliks vēl ilgi atmiņā,par to cik svarīgi mēs viens otram esam.Atceros vien mirkli,kad sāku atlabt,vīrs mani bija apskāvis un no viņu acs kaktiņiem spraucās asaras,lai vai cik viņš negribēja izrādīt,lai nesatrauktu bērnus,tās ik pa laikam parādījās.Visas šīs dienas vīrs apjautajās par manu veselību,kā jūtos,vai galva nesāp,ko es patiešām novērtēju.Esmu sapratusi,ka jāapjautājas par veselību ir ne tikai,tad ,kad ir redzamas sekas,bet jaiekļauj tās ikdienas sarakstā veicot ikdienas zvanus,kad neesam kopā.

Tieši tadēļ veicot savu vēlmju sarakstu,kā pašu pirmo un pašu pašu svarīgāko ierakstīju VESELĪBA,jo tikkai veseli mēs jutīsiemies patiesi laimīgi un tā mūsu attiecībās nesīs patiešām skaistus un sulīgus augļus,tieši šī vēlme ir bezgala liela vajadzība,lai mēs varētu justies drošībā.

Kā otru vēlmi ierakstīju BŪT KOPĀ MŪŽĪGI- vēlos visu savu mūžu veltīt blakus šim fantastiskajam vīrietim,kas man sniedz savu plecu,kurš man ir paradījis,ka esmu patiesi laba sieva,un esmu kas vairāk par vienkāršu sievieti,vajadzība,kas slēpjas zem šīs vēlēšanās ir būt pasargātai,lai nebūtu viena un lai būtu ar ko dalīties dazādos un neskaitāmos brīžos.

Trešā nozīmīgākā mana velēšanās ir UZTICĪBA,pēc mūsu abu domām,uzticība attiecībās spēlē lielu lomu,uzticība man,tapat kā manam vīram ir nepieciešama un svarīga,vajadzība,lai vai kur mēs atrastos,kopā vai sķirti mēs varam uzticeties viens par otra rīcību,zināt ka varēsim būt lepni viens par otru un nekaunēties par izdarīto rīcību.

Kā nakamā velēšanās ir CIEŅA-vēlme,lai es tiktu uzklausīta, un lai manas vēlmes tiktu respektētas,zem šīs velmes slēpjas vajadzība tikt saprastai,vajadzīgai un būt īpašai,jo domāju ka daudzas man piekritīs,ka vēlas lai viņas ciena,lai vai kadā vecumā mēs būtu.

MĪLĒT UN BŪT MILĒTAI- vienmēr esmu velējusies lai mani kāds mīl,nu tā pamatīgi,tā lai varu sajust ka cilveks to dara ne tikai tapēc ka jāmīl,nē man to nevajag,vēlos lai mani mīl patiesi,kvēli,neaizmirstami,varbūt,kads piepildīs ka tā nenotiek,tad es lauzīšu šo piepildi,notiek, ar mani tas notiek,kopš satiku savu vīrieti un nodzīvojot kopa vairākus gadus,saprotu un jūtu ka mūsu mīla ir stipra,kura ness līdzi daudz pasakainu mīlas notikumu.

VĀRDI-"ES TEVI MĪLU"- šī ir vēlme,kuru laiku pa laikam vēlos dzirdēt no sava vīra,zinu ka viņš mīl,bet šos vārdus viņš neizrunā katru dienu,bet uz jautājumu,ko reiz uzdevu viņam,kadēļ tu man nesaki,ka mīli mani,tad smejoties parādija draugos mazu ierakstiņu,kur veca sieviņa uzdot šo pašu jautājumu,ko es,atbilde uz šo jautājumu skanēja šādi:"Vienreiz jau pateicu,ja kas mainīsies,td padožu tev ziņu",tas tā caur humoru,jo tas manam vīrietim netrūkst,bet vispār to pat nevajag teikt,jo tas pats par sevi ir skaidri redzams,bet nu tomēr,šī ir vajadzība pēc vārdiska apliecinājuma,kas man liek pasmaidīt un sajusties pacilāti.

KOPĪGA ATPŪTA- Šī ir vēlme,kura man dod spēku un jaunas emocijas,vienalga,kas tā būtu par atpūtu,pastaiga gar mežmalu,jūras krastu,drauga kāzas,bērnu ballite,atpūta divatā vai kas cits,kopā pavadītais laiks,ko veltam kopā ness mums daudz jaunu un bagātu notikumu,kas palīdz izrauties no ikdienas darbā,kas ļauj mums būt kopa ilgāk.Šī ir vajadzība pēc kopā pavadita laika,izraušans no ikdienas darbiem.

Virzoties uz piramidas virsotni,kā nākamā līmeņa vēlmes un vaJadzības tiek ierindotas:

UZSLAVĒŠANA-ja ne katru dienu,bet vēlos dzirdēt uzslavu par gardo ēdienu,par ikdienas darbiem ko veicu mūsu un ģimenes labā,runājot par vajadzību,tad tā ir vajadzība būt novērtetai un apbalvotai,lai gan tas pats vārds"Paldies" nozimē daudz,ta jau ir sava veida uzslava par paveikto.

APSKĀVIENI-tie ir ipāši,maigi,bezrupīgi apskavieni,ks ar maigumu spēj sapurināt un dot sparu, šī ir vajadzība sajust,iegūt labus vēlejumus dienai caur ķermeņa valodu.

TUVĪBA-tuviba ir tā par kuru skaļi nerunājam,un kuru atstājam tikai starp mums un mūsu guļamistabas sienām :) Šī ir vajadzība būt nepieciešamai,iekārotai un sajustai.

SKŪPSTI- mūsu attiecībās vienmēr esmu vēlejusies skūpstus,vajadzība būt sajustai,tas ir kā apliecinajums mūsu mīlestībai,tās ir sajutas un dzirksts.

ATVAINOŠANĀS- atvainošanās,to ne vienmēr ir grūti pieņemt,ir jārisina problēmas,japadomā,ja patiešām esmu aizvainojusi,darījusi nepareizi-Atvainojos un to pašu velos dzirdēt pretīm.Paldies vīriņ,ka tu to saproti,lai vai cik grūti pieņemt ir patiesību un situacijas.

BŪT KOPTAI- Tas izsaka visu,kura gan no mums to nevēlas,bet kā tad tas ietekme attiecības? Manuprāt katrs vīrietis vēlas blakus sev koptu sievieti,it īpaši izejot sabiedrībā,šī ir vajadzība būt koptai,lai justos skaista un patīkama,turklāt,lai labi izskatitos pie sava vīra drošajiem pleciem.

Ceļoties augstāk uz piramidas nakošo līmeni,tad tajā ierindoju:

BRĪVA DIENA NO VISA-,vēlme atpūsties no visiem ikdienas darbiem veltīt laiku tikai sev un atpūsties,vajadzība pēc izraušanās,relaksēšanās un vajadzība pēc atpūtas.

ROMANTISKI PARSTEIGUMI- vēlos saņemt romantiskus parsteigumus man nenojausot par tiem,kas būtu ka pārsteigums,kas nebūtu mūsu kopīgi izplānots.Šī ir vajadzība pēc romantikas,sajust ka esmu īpaša,novertēta,mīlēta.

LAUKU ZIEDI-esmu liela ziedu miļotāja,vēlos lai kādu reizi man uzdāvini lauku ziedu pušķīti,ko esi salasījis ar pašu rokām,tie savienojumā ar tavu smaidu un skatienu ir pati liekākā dāvana,kas dārgaka par jebkuru briljantu. šī ir vajadzība pēc uzmanības apliecinājuma,vajadzība pēc notikuma,pēc pārsteiguma.

Ierindojoties nākamajā līmenī es ierakstīju šādas vēlmes:

MĀJAS ATJAUNOŠANA un SKAISTS DĀRZS- šī velme mums ir kopiga un izsapnota,kuru pa kripatiņai realizējam un virzamies uz priekšu,šī mums ir vajadzība pēc kaut kā kopā ierīkota,kopta,uzturēta,kur kopīgi atpūsties,dzīvot un lepoties.

Bet ka pēdējo savās velmēs es ierakstīju CEĻOJUMS UZ ĀRZEMĒM,par šo vēlmi ar vīru jau esam runājuši vairak kārt,kuru ari kadreiz realizēsim,šī ir mūsu vajadzība redzēt ko vairāk,ceļot un sajust mirkļus,sapņu piepildīšana un kopā būšana.

Kad mana piramīda jau vārdiski ir gatava,esmu to gatava paradīt interesantā formā un izpildījumā.Izvēlējos mārītes simbolu,kas ir uzticības un laimes simbols attiecībās,no krāsainā papīra izgriezu mārītes formas,saliku kopā,galviņās izveidoju cauruminus,kurus sasēju kopā ar diegu,mārītes sarkanajās fotmās izgriezu trijstūri,tāda veida izveidojot spārniņus,Bildes izveidoju kolāžas veidā,lai tapšanas gaita būtu vieglāk saprotama,pārredzama.

 

20140209233557-80703.jpg

Uz sarkanām mārītes formas uzrakstīju vēlmes,par kurām stastīju.

20140209233522-64276.jpg

Bet uz zaļās daļas uzrakstīju vajadzības,kas zem tam gulstas.

20140209233447-20443.jpg

20140209233422-56219.jpg

Pēc tam uzzīmēju ziedu un sapņu piepildījumu koku,kas veidos manu piramīdu.Kad koks uzzīmēts,tad ar līmi,galvas daļā pielīmēju pie koka,sakot ar apakšu-svarīgāko bīdoties uz aukšu,kas ir mazāk svarīgakas.

20140209233258-74997.jpg

 

20140209233200-19312.jpg

Bet kā pēdējo,iedevu vīram šo piepildījumu koku,viņš to izpetīja,pateica,ka ļoti skaists,lasīja un smaidīja,arī šo rakstu rīt viņam iedošu izlasīt un atcerēsimies mūsu burvīgos mirkļus kas mums bijuši.Vīrs izlēma,kad šim kokam ir jabūt redzamā vietā un dodoties uz darbu, piestiptinaja to pie mūsu istabas durvīm,kur katru dienu var ielūkotis manās velmēs un vajadzībās-tātad šī lieta ir nesusi augļus,abi laimīgi un smaidīgi.Un pats galvenais,mēs VIENS OTRU MĪLAM NO VISAS SIRDS.

 

20140209233116-25617.jpg

Baiba.

Labākā sieva 2014: trešais uzdevums

20140120080729-41857.jpg

 

mamma27 mamma27 10. Feb 2014, 22:23

Superīgas mārītes😀

saulux10 saulux10 10. Feb 2014, 12:05 Supersausins

man prieks 🌷

saulux10 saulux10 10. Feb 2014, 12:04 Mammas_sirds

paldies 😉

10. Feb 2014, 11:18

Skaisti 🌷

Supersausins Supersausins 10. Feb 2014, 06:23

Super Baiba..😀
Tik ktasains noformejums un uzrakstits ar super😀
Malacis😀🌷