24.janvāra TV raidījuma lielajā intervijā - Indra Salceviča

23. Jan 2021, 08:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru svētdienu mēs gaidām tikpat ļoti kā šogad sniegu, jo katra satikšanās ar jums ir ļoti īpaša. Ar pārdomātiem sižetiem, sirsnīgām sarunām mēs ik svētdienu plkst. 9.20 tiekamies kanālā STV Pirmā, lai būtu kopā.

Tiekamies arī šo svētdien, 24.janvārī!

Lielajā intervijā tiksimies ar veselīgas pašapziņas entuziasti Indru Salceviču, lai runātu par dzīvi, mīlestību un, protams, arī bērniem.

Kopā ar Rimi Bērniem garšu zinātāju Normundu Baranovski šajā svētdienā pagatavosim gardu, sildošu buljonu, kas tik ļoti piestāvēs ziemīgajam laikam.

Par D vitamīnu sen vairs nerunā tikai kontekstā ar bērna kaulu sistēmas attīstību, jo pierādīts, ka tā nozīme bērna attīstībā ir daudz lielāka. Kāpēc grūtniecei papildus jāuzņem D vitamīns, kā tā nepietiekamība var ietekmēt puncī augošā bērniņa veselību? To raidījumā skaidros ārste.

Bērnam aktīvi rotaļājoties, tiek apgūtas daudzas prasmes, tāpēc neierobežo bērna rotaļāšanās laiku, vien respektējiet dienas ritmu, padarot dienas prieka pilnas. Ko bērns iegūst no rotaļāšanās un kādas prasmes attīsta, skaidrosim jau šo svētdien.

Peldēties tagad, kad laukā ir tik auksti? Jā, mūsu raidījuma vadītāja Rūta pierāda, ka nekas nav neiespējams, un šajā svētdienā pārliecināsies, ka pelde āliņģī var būt lielisks dienas iesākums.

Tiekamies 24.janvārī plkst. 9.20