№21 Ligita. Viss ir mūsu pašu delnās.

№21 Ligita. Viss ir mūsu pašu delnās.

26. Jan 2014, 12:49 annijalise annijalise

Balstoties uz  1. uzdevuma 1.daļu tapa manu ‘’Burvju delnu’’ fotogrāfija.

1.Mana ‘’Burvju lāde’’, ir mana rokas, manas delnas, kurās es varu saturēt visas tās jaukās lietas, domas un sajūtas, kas ar mani notiek.

Es ļoti mīlu' veikt, ‘’APĶERIŅUS '' tā ir vienkārša mīļa apskaušanās, un šo jauko nosaukumu iedzīvināja viena mana ārkārtīgi nozīmīga draudzene, un patīk man arī tos saņemt, mēs ģimenē tos noteikti izmantojam, un tā es arī izjūtu rūpes no saviem mīļajiem.

Mēs ar vīru un meitām bieži sazvanāmies, un apjautājamies, kā klājas, un tā arī es izjūtu rūpes no saviem mīļajiem.

Tagad aiz loga, kad ir pamatīgs sals mana vecākā meita labprāt izkurina krāsnis mājās, un tā arī ir rūpēšanas par mani un ģimenei, tas man atvieglo ikdienas soli.

Mana vīra pagatavotās pusdienas, tas ir garšīgi, un tās ir rūpes arī par mani, lai tad, kad atgriežos mājās man veicamā ir mazāk.

Lūk šīs dažas lietas noteikti atrodas manās ‘’Burvju delnā’’, jeb.To nu tad es centos parādīt savā zīmējumā.

2. Trīs reizes, kā pajautāju rūpēties.

Laika gaitā es esmu iemācījusies vienkārši negaidīt zilus brīnumus, bet pajautāt palūgt saviem mīļajiem tiešā valodā, to kā viņi man varētu iepriecināt.

1.Lūdzu vīriņ atbrauc man pakaļ pēc darba, vienkārši un bez aplinkiem.

2.Vecākajai meitai palūdzu izdalīt ar mani darbus pa māju.

3.Vecākajai meitai palūdzu izņemt mazo no bērnudārza.

Protams ikdienā ir arī daudzas citas reizes, un gadījumi kad es saviem mīļajiem ko jautāju, vai palūdzu, kā arī viņi man ko paprasa vai palūdz, jo nereti tas ka laikus viens otram kaut ko skaļi nepasakām rada tikai liekus pārpratumus, ar teikuma sākumu…. bet tu taču man nepateici.

3. Mani "zelta" paņēmieni, kā atbrīvot sevi pašu no negatīvajām emocijām.

Mana ikdiena ņemot vērā mana darba specifiku, nereti ir pina ar negatīvajām emocijām, tad man jau ir krietns pulciņš ar veidiem kā no tām tikt vaļā.

Laika periodā kad ir silts, es noteikti braucu ar velosipēdu, bet ja tas nav iespējams es vienkārši eju ar kājām savus 3 km no darba uz mājām, tas ir lielisks veids kā izdusmoties, izrunāties ar sevi un galu galā salkt pa plauktiņiem visu kā nākas.

Rokdarbi arī ir mana aizraušanās, un ja vien man ir laiks, tad ar tiem nodarbojos- adu vai tamborēju, izšuju. Bieži tas ir tāpēc, ka man to patīk darīt, bet nereti tāpēc kas ir kāda rūpe kuru vienkārši vajag izadīt.

Trauku mazgāšana, virtuves kopšana, nu tie arī ir veidi kā izdabūt no sevis laukā negācija kuras reizēm sakrājas.

Izrunāšanās ar saviem tuvākajiem, vienkārši sarunas ar savējiem, pa telefonu vai klātienē, ar izstāstīšanu, kāpēc esmu pikta, par to, kas man uz sirds.

Pasēdēšana MK forumā, vai Draugiem.lv, kādā domubiedru grupā, kur kāds žēlojas par savām bēdiņām, vai tik tiešām bēdām, jo nereti ir tā ka cita lielas nelaimes esamība, aizēno manas nedienas.Vai arī cita prieka mana arī prot ļoti iepriecināt.

Lūk, šie ir mani galvenie sliktās enerģijas izstrādes veidi.

Šīs nedēļas uzdevumi man ļoti patika, jo palīdzēja sakārtot galvā šīs ļoti ikdienišķās bet ļoti nozīmīgās lietas.

Paldies projekta veidotājiem par šo jauko nedēļu.

Ar cieņu Ligita jeb annijalise.

Labākā sieva 2014: pirmais uzdevums

20140120080729-41857.jpg