21.augustā ar svinīgu pasākumu "Figura Line " salonā Dobeles ielā 48 atklāja projektu "Tievējam kopā ar Jelgavas māmiņu klubu"

21.augustā ar svinīgu pasākumu "Figura Line " salonā Dobeles ielā 48 atklāja projektu "Tievējam kopā ar Jelgavas māmiņu klubu"

26. Aug 2015, 12:45 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

20150826124423-35582.jpg20150826124409-69092.jpg20150826124358-81802.jpg20150826124347-28011.jpg20150826124331-55182.jpgPagājušajās nedēļas nogalē startēja jau otrais tievēšanas projekts “Tievējam kopā ar Jelgavas māmiņu klubu”. Iepriekšējais projekts dalībniecēm šajā pavasarī noslēdzās ar veiksmīgiem rezultātiem, tāpēc otrajā sezonā bija pieteikušās vairākas jaunas dalībnieces, kuras vēlās cīnīties ar liekajiem kilogramiem, un no 36 jaunām māmiņām pēc pamatīgās atlases tika izvēlētas četras, kuras 16 nedēļu garumā pierādīs, pirmkārt, sev, ka viņas, neatkarīgi no vecuma, vēlas izskatīties veselīgi un skaisti, un justies labi un laimīgi.

 

Projekta dalībniecei Indrai Vugulei ir 32 gadi. Viņai jau ir kleita, ko tā vēlas izvilkt Ziemassvētkos, kad noslēgsies tievēšanas projekts, un tad viņa plāno redzēt uz svariem ne vairāk kā 80 kg. “Kamēr man nepiezvanīja, es neticēju, ka ieguvu iespēju tievēt šajā projektā. Tā ir fantastiskā iespēja, kas dod tev motivāciju galvenokārt tāpēc, ka tu zini, ko, kā un kad ir jādara, jo tevi uzrauga un palīdz, un arī komandas gars ir svarīga sastāvdaļa. Ceru, ka projektā es atradīšu jaunas draudzenes, ar kurām kopā intensīvi strādāšu lieko kilogramu zaudēšanai,”- stāsta Indra.

Savukārt dalībniece Tatjana Dikuna, pilnīgi pretēji, bija pārliecināta, ka viņu paņems un pat sastādīja darba grafiku, pamatojoties un tievēšanas projekta nodarbības grafiku. “Es jutu, ka man būs dota šī  iespēja. Neskatoties uz to, ka esmu pozitīvs cilvēks, liekais svars traucē man mīlēt sevi, un it īpaši tā nemīlēšana atspoguļojas ģimenē, jo bieži sāku dusmoties uz viņiem, pat tad, kad nevaru atļauties sev nopirkt kleitu, kas iepatikās. Pagaidām uz svariem ir radīti trīs cipari, un es ļoti centīšos sasniegt divus ciparus, un ceru, ka cilvēki ar tādam pašam problēmām sniegs lielāku atbalstu, tāpēc šis darbs būs daudz vieglāks,”- tā Tatjana.

Jaunākajai dalībniecei Anikai Apinei ir 22 gadi, un viņas mērķis ir līdzīgs kā citiem, turklāt līdz projektam viņa centīgi cīnījās ar liekiem kilogramiem, bet plāno nomest vēl 18 kg. “ Mani ļoti pārliecinājušas piedāvātas sportiskas aktivitātes, un es ticu, ka iemīlēšu sportu un tas kļūs par manu dzīves stilu. Esmu ļoti priecīga, ka mani paņēma projektā, un es maksimāli centīšos noteikto rezultātu sasniegšanai,” – piebilst Anika.

Agnesei Deigelei ir 37 gadi, un viņas dvīņiem ir tikai gadiņš. Tieši tas radīja bažas, vai jāpiesakās projektam, jo viņa nezināja, vai vīrs tiks galā ar bērniem (kopā ģimenē ir 3 bērni). “Es ļoti ceru ar projekta palīdzību atsākt sportošanu, jo neesmu ar to nodarbojusies vairākus gadus. Saprotu, ka diēta ir nozīmīga svara samazināšanai, un pat vīrs piekrita man palīdzēt šajā lietā un kopā “sēdēt uz diētas”, lai atbalstītu. Vēlos sasniegt savu parasto svaru, 62 kg,” – uzsver Agnese.

Jau ar pirmdienu sākās pirmais etaps - rullēšana ar  limfas stimulācijas aparātu studijā Figura line (Jelgavā, Dobeles ielā 48, 2.stāvā), ko projekta dalībnieces apmeklēs trīs reizes nedēļā. Kā arī, lai pareizi ēst, projekta dalībniecēm ar konsultācijām un individuālo ēdienkarti palīdzēs uztura speciāliste Olga Ļubina, kura sastādīs plānu ko, kā un cik daudz ir jāēd, lai dalībnieces tiktu ar ēšanas grūtībām un sasniegtu maksimāli labus rezultātus.  Savukārt, veselības centrs Fitland piedāvās nodarbības, lai palīdzētu nomest kilogramus un justies veselīgi pēc sporta aktivitātēm. Fiziska slodze gaida dalībnieces arī LLU baseinā ūdens aerobikas nodarbības pie Intas Ozoliņas, kura nodarbosies ar viņām reizi nedēļā. Garīgo un emocionālo atbalstu četrām jaukajām māmiņas sniegs psihoterapeite Iveta Rukmane, kura strādāja arī ar iepriekšēja projekta dalībniecēm un ir profesionāle ar lielu pieredzi. Tupperware nodrošinās ar ekoloģisko tīru ūdeni, lai dalībnieces domātu ne tikai par savu ārējo izskatu, bet arī par iekšējo stāvokli un veselību. Savukārt par ķermeņa un sejas skaistumu padomās Mary Kay kosmētikas pārstāve Tatjana Tjarve, kura piedāvās SPA procedūras un anti celulītā programmas. Dalībniecei, kura projekta beigās parādīs sevi kā viscentīgāko, būs īpaša dāvana no Mary kay.

Pieteikties projektam varēja jebkura māmiņa, kura sapņo par skaistu ķermeni, rūpējas par savu veselību un ir gatava centīgi strādāt un cīnīties ar liekiem kilogramiem, apmeklējot visas nepieciešamas nodarbības.

Novēlēsim Indrai, Tatjanai, Anikai un Agnesei veiksmi. Lai viņām izdodas!