20.decembra Māmiņu Kluba TV raidījuma lielajā intervijā - Renārs Zeltiņš un Ieva Koha–Zeltiņa

18. Dec 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdienu pēc svētdienas pavadot kopā, esam vien dažu soļu attālumā no ilgi gaidītajiem Ziemassvētkiem!

Arī Ceturto adventi sagaidīsim kopā, tiekoties Māmiņu Kluba jaunākajā TV raidījumā, lai runātu par jautājumiem, kas svarīgi ģimenēm.

Tiekamies šo svētdien, 20.decembrī, plkst. 9.20 kanālā STV!

Raidījuma lielajā intervijā uz gaišu sarunu aicināsim Zeltiņu ģimeni - Renāru un Ievu. Viņi beidzot ir gatavi dalīties savās emocijās, kuras piedzīvojuši pēdējo trīs gadu laikā kopā ar meitiņu Emmu.

Svētki jau ir pavisam tuvu. Kā šo laiku pavadīt ģimenei kopā, un kā atbildēt uz bērna jautājumiem, vai Ziemassvētku vecītis ir īsts, noskaidrosim svētdienas raidījumā.

Kolikas ir vārds, kas daudzos vecākos izraisa paniku un bailes. Raidījumā tiksimies ar ģimenes ārsti, kura skaidros iemeslus, kāpēc mazuļus piemeklē vēdera pūšanās, kā arī ieteiks iedarbīgākās metodes, kā kolikas mazināt.

 Par spīti visam, svētki šogad būs mīļi un īpaši. Lai tos padarītu vēl skaistākus, raidījumā uzklausīsim dekoratores ieteikumus, kā izrotāt savu māju, lai prieks par Ziemassvētkiem būtu vēl lielāks.

Bērniņiem ar māneklīšiem veidojas ļoti īpašas attiecības, tāpēc šķirties no tā ir ļoti grūti. Tiesa, tagad to izdarīt ir vieglāk, jo brīdī, kad laiks šķirties no māneklīša, varat to uzdāvināt Knupīšu lācim, kurš par mazuļa mīļo māneklīti parūpēsies.

Svētki slēpjas detaļās. Skaisti klāt galds, garda maltīte un sapucēti savējie. Raidījumā ielūkosimies, kā svētkiem sapucējusies Rūta un viņas meitiņas.

Tiekamies 20.decembrī plkst. 9.20