Veselīgas attiecības ar bērnu

Veselīgas attiecības ar bērnu

31. Oct 2012, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Kā izveidot veselīgas un emocionālas attiecības ar bērnu? Cik daudz drīkst pieķerties bērnam? Bērna personības attīstības stadijas. Svarīgākie personības veidošanās aspekti  dažādos vecuma posmos no ārsta viedokļa.  

Sieviešu Klubs aicina uz Rīgas Stradiņa universitātes Psihosomatikas klīnikas ATTIECĪBU SKOLAS  lekcijām par bērnu pirmsskolas vecumā.

ATTIECĪBU SKOLAveselīgām attiecībām ģimenē! Iemācies veidot labas attiecības!

ATTIECĪBU SKOLAS lekcijā RSU Psihosomatikas klīnikas ārste psihoterapeite dr. Ingrīda Rateniece dalīsies savās zināšanās un atbildēs uz jautājumiem.

Bērni ir liela dāvana un milzīga atbildība vienlaikus. Mēs visi vēlamies būt labi vecāki, un tieši tālab arī rodas tik daudz jautājumu pašiem par sevi, par attiecībām ģimenē kopumā un ar katru bērnu atsevišķi. Pavaicā padomu speciālistam, kurš zina, kas notiek cilvēka apziņā un zemapziņā, kā emocijas ietekmē veselību un kas nosaka rīcību un apkārtējo cilvēku attieksmi!

Dr. Ingrīda Rateniece: „Attiecību skola ļaus ieskatīties savā iekšējā pasaulē un ieraudzīt tajā mītošos konfliktus, kas mūsos ir kā „aklā zona”, bet tomēr tieši tie nosaka, kā mēs jūtamies, ko domājam un kā rīkojamies. Tos iepazīstot un pārvaldot, skats uz sevi un citiem kļūst patiesāks, rāmāks, viedāks, rodas māka veidot vieglas un patiesas attiecības gan ar sevi, gan ar citiem. Attiecību skola ļaus ieraudzīt cēloni bērna emocionālās dabas problēmām un būs  iespēja mācīties, kā to novērst, kā veiksmīgāk veidot attiecības, lai tās abpusēji  būtu vērtīgas un nestu vairāk prieka un gandarījuma.”

 Citas lekciju cikla  „Par bērnu pirmsskolas vecumā” tēmas:

Lasi vairāk: http://psihosomatika.lv/page/lekciju-cikli/par-bernu-pirmskolas-vecuma

Kad notiek?

2012. gada 15. novembrī laikā no plkst. 18.30 līdz plkst. 20.00. Papildu laiks individuāliem jautājumiem – līdz plkst. 20:30.

Kur notiek?

RSU Psihosomatikas klīnikas omulīgajās telpās Āgenskalnā, Kapseļu ielā 23.

Klīnikas atrašanās vieta: http://psihosomatika.lv/public/files/PSKkarteLATnew.pdf

Cik maksā?

Dalības maksa par vienu lekciju –10 LVL; abonements uz 5 lekciju ciklu (rezervēta vieta) – 40 LVL.

Piesakies ATTIECĪBU SKOLAI:

Psihosomatiskas klīnika atrodas Kapseļu ielā 23, Rīga (Pārdaugava).

Tālrunis: 67625655

E-pasts: info@psihosomatika.lv

www.psihosomatika.lv