Sveiksim un samīļosim šodien savus vīriešus!

Sveiksim un samīļosim šodien savus vīriešus!

09. Sep 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad vīrietis kļūst par tēti, tas ir pats aizkustinošākais brīdis un daudzas no mums šo brīnumu ir piedzīvojušas redzot, kā robustais un pašpārliecinātais vīrietis kļūst maigs un ievainojams, un tik bezgala laimīgs, pirmo reizi turot rokās savu jaundzimušo!

1

Cik pacietīgs viņš ir, salīdzinot ar tevi, auklējot uz rokām kreņķīgo bēbīti un cik apbrīnojami mierīgs paliek mazais, viņa drošo roku ieaijāts!

Kā viņš lepojas ar sava mazuļa pirmajiem solīšiem vai pirmo reizi aizmesto bumbu, it kā tie būtu visaugstākie sasniegumi sportā un pat olimpiskais zelts!

Cik daudz laba un vajadzīga dzīvei viņš iemāca bērnam - tādas praktiskas un vīrišķīgas dzīves gudrības, kas palīdz veidot mugurkaulu un dod drosmi cīnīties!

Pateiksim paldies saviem vīriešiem šodien, samīļosim, apskausim, pagatavosim kaut ko garšīgu vai pavadīsim šo dienu patiešām no sirds kopā! Atcerēsimies, ka par tēviem, tāpat kā par mātēm, neizveidojamies vienā dienā. Mēs augam un attīstamies savās vecāku lomās. Cienīsim viens otru un mīlēsim, jo pirms kļuvām par vecākiem, bijām mīļākie - to neaizmirsīsim nekad, un lai arī nekad tas nepazūd! 

Bez viņiem mēs nebūtu tās, kas esam!

Ierakstiet savu tēvu dienas svinēšanas scenāriju tepat komentāros! 

maijbite maijbite 25. Sep 2012, 23:00

Mēs no rīta tēti sabučojām, pusdienās uztaisījām gardu ēdienu, bet pēc tam pasniedzām tētim medaļu un paštaisītu puķi. 😀

25. Sep 2012, 23:00

Mums tētis dzīvo UK tā kā nekānesvinEsim, apsveicām jau uzrakstiju.. 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 25. Sep 2012, 23:00

Mūsmājās tētu diena sākusies visai salda- ar konfekšu pušķi 😀

aab aab 25. Sep 2012, 23:00

šogad mums Tēta diena paies bez tēta. Tētim komandējums un mājās būs tad, kad meitiņa jau sen kā gulēs! ☹ Bet tas jau nenozīmē, ka Tētis mums nav īpašs!
Domāju, ka, lai samīļotu tēti, nevajag kādu speciālu dienu (es nesaku, ka Tēvu diena ir slikta), to var darīt katru dienu! 😀

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 25. Sep 2012, 23:00

Mums paarsteigums izdevas teetim.
Kartinas nolika uz nakts skapiiti un priecigs.