Blogu konkurss: kā emocijas saistītas ar slimībām?

Blogu konkurss: kā emocijas saistītas ar slimībām?

26. Sep 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sieviete pēcdzemdību periodā ir emocionāli jūtīgāka, nekā pirms kļūšanas par māmiņu. Un, ja gadās kāds pārdzīvojums, viņa visu var uztver saasinātāk. Pat tik tālu, ka pašai nākas sirgt ar kādu saslimšanu. Bet dažādas ar emocijām saistītas slimības sievieti var skart ne tikai pēcdzemdību periodā.

"Mana mamma nomira, man sākās panikas lēkmes, radās nervu sistēmas traucējumi, kā rezultātā bija jādzer spēcīgas zāles.."

"Mēs pārcēlāmies, uz vietu, kas man ne visai sākotnēji patika, šīs negatīvās emocijas izraisīja manī stresu katru dienu, sākumā tas robežojās ar ikrīta caureju, beigās - ar aizcietējumiem.."

"Dēla grupiņā dārziņā ieradās puika, no kura manam dēlam ir ļoti bail. Dēls sāka bieži slimot. Devāmies pie alergologa - alerģija tā nav. Pie homeopāta - atkal nekā.. Ģimenes ārsts saka - saaukstēšanās. Tas turpinājās mēnešiem. Jaunpienācējs pārcēlās uz citu grupiņu, un mans dēls vairs neslimoja.."

Vai esi dzirdējusi kaut ko par to, ka emocionāli pārdzīvojumi izraisa saslimšanas, veselības problēmas? Ja tā ir kaut reizi dzīvē atgadījies arī ar tevi, aicinām parunāt par to!

Tavs uzdevums: iesūtīt stāstus veselības problēmām, kas, iespējams, radušās tieši emociju dēļ. Iesūti ne tikai stāstus, bet arī jautājumus par veselības problēmām, pie kurām vainojamas emocijas!

Balva

Pēc stāstu izlasīšanas dāvināsim bezmaksas ielūgumu uz Psihosomatikas klīnikas Attiecību skolas lekciju pēc izvēles! Visu sarakstu, lai izvēlētos sevi interesējošo lekciju var apskatīt šeit!

Stāstus gaidām līdz 30.septembrim.

Nekautrējies runāt, sakārto savu iekšējo pasauli un dzīvo labāk, pilnvērtīgi baudot dzīves sniegtās iespējas! 

NB. Noteikti vari iesūtīt stāstu anonīmi, bet tad norādi lūdzu to virsrakstā.

PIEDALIES BLOGU KONKURĀ ŠEIT!

Māmiņu Klubs

Psihoterapija – iespēja sev palīdzēt, kad emocionāli un fiziski sāp!

Ja esi gatavs risināt problēmas kopā ar ārstu psihoterapeitu, zini, ka Psihosomatikas klīnika piedāvā profesionālu un atbildīgu ārstu psihoterapeitu palīdzību. Rīgas Stradiņa universitātes Psihosomatiskās Medicīnas un Psihoterapijas klīnikā strādā vadošie ārsti psihoterapeiti, tai skaitā Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzēji, docenti un profesori.

Psihosomatiskas klīnika atrodas Kapseļu ielā 23, Rīga (Pārdaugava).

Tālrunis: 67625655

E-pasts: info@psihosomatika.lv

www.psihosomatika.lv