Alternative content

Ziedo un saņem dāvanā albumu "Piparkūku sirsniņa"! Noklausies dziesmiņu jau tagad!

26. Aug 2010, 08:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grupa „Otra puse” un draugi - Normunds Rutulis, Rolands Ūdris, Ilona Balode, Aisha, Jumprava, Fēlikss Ķiģelis un Peress šogad satikušies sirsnīgā labdarības projektā, lai kopā ar bērniem no SOS ciematiem iedziedātu ziemas noskaņu albumu „Piparkūku sirsniņa”. Albums tapis, pateicoties SOS bērnu ciematu ilggadējās atbalstītājas - SEB bankas gādībai.

Projektā iesaistītie mūziķi aicina: „Sargāsim bērnu sirsniņas, kas ir tikpat trauslas kā piparkūku sirsniņas un neļausim tām salūzt pieaugušo nevērības dēļ. Mūsu spēkos ir dāvāt katrai vientuļajai un sāpošajai bērna sirsniņai stāstu ar laimīgu turpinājumu ....”.


Albuma veidotāji un atbalstītāji mudina sabiedrību atbalstīt bērnus, kuri nelaimīgas likteņa sakritības dēļ palikuši vieni, un palīdzēt tiem rast ģimeni. Atbalstot Latvijas SOS bērnu ciematus, šiem bērniem tiek sniegta iespēja uzaugt gādīgā ģimenē un kļūt par patstāvīgiem, dzīvei sagatavotiem cilvēkiem.


Ikviens var saņemt jauno albumu SEB bankas filiālēs visā Latvijā, ziedojot bērniem SOS ciematos. Albumu varēs iegādāties arī disku tirdzniecības vietās un noklausīties interneta vietnē www.platforma.lv.


Pasakainā un īpašā gaisotnē notiks divi labdarības koncerti 29. decembrī plkst. 17.30 un 20.30 Spīķeru koncertzālē, kurā kopīgi uzstāsies lielie un mazie mākslinieki. Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās.


Albuma tapšanu un labdarības koncertus 29. decembrī atbalsta SEB banka, Platforma.lv un tipogrāfija Dardedze hologrāfija.