VIDEOielūgums uz Mājsaimnieču olimpiādi 2012!

19. Feb 2012, 08:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kāda tad ir 21. gadsimta mājsaimniece? Prasmīga virtuvē? Apķērīga rokdarbos? Zibenīga darbos un harmoniska mājas dzīvē? Sieviešu Klubs kopā ar t/c Spice Home jau 25. februārī noteiks mūsdienu mājsaimnieces portretu. Arī tu vari pieteikties uz Mājsaimnieču olimpiādi 2012! Iespējams tieši tu saņemsi galveno balvu – īpaši energoefektīvo veļas mašīnu no Electrolux!

PIESAKIES MĀJSAIMNIEČU OLIMPIĀDEI ŠEIT!

Kā notiks Mājsaimnieču olimpiāde?

Lai piedalītos olimpiādē, tev vispirms ir jāpiereģistrējas kā olimpiādes dalībnieceiwww.sieviesuklubs.lv (spied šeit>>). Dalība un pasākums ir bezmaksas! Plānotais dalībnieču skaits – 100 aktīvās dāmas. Jā, jā – dāvaniņas par piedalīšanos olimpiādē pietiks visām!

Jau 25. februārī no plkst. 11 tiksimies t/c „Spice Home“ 2. Stāvā, Lielirbes ielā 29. Reģistrēsimies un plkst. 12 sāksim sacensības! Olimpiādes laikā pārbaudīsim 21. gadsimta mājsaimnieču izveicību, atraktivitāti, radošumu, erudīciju, pirkstu veiklību…

Olimpiādes norise

-       Olimpiādes dalībnieces piedalās ar un ap mājsaimniecību saistītās disciplīnās, tostarp, pankūku mešana gaisā, tīrīšana, ēst gatavošana, iepirkšanās...

-       Par katru izpildīto uzdevumu (neliekam atzīmes un neskaitām sekundes) dalībnieces saņem ieskaites punktu, kas tiek apliecināts ar zīmodziņu speciālā lapiņā (to dalībnieces saņems, reģistrējoties pie smaidīgajām olimpiādes administratorēm „Spice Home“).

-       Pasākuma noslēgumā visas dalībnieces nodod organizētājiem ieskaites lapiņas ar visiem zīmodziņiem, kas apliecina, ka uzdevumi ir izpildīti.

-         No visām ieskaites lapiņām izlozējam laimīgo uzvarētāju, kas saņem galveno balvu – īpaši energoefektīvo veļas mašīnu, kas nodrošina lieliskus mazgāšanas rezultātus ievērojami īsākā laikā – Electrolux EWF127540W A+++ . Tās cena teju 500 latu vērtībā(dāvanu vari apskatīt šeit>> ).

 

Svarīgi!

Reģistrācija (pieteiksies, ka esi ieradusies. Lai apzinātu dalībnieču skaitu, obligāti vispirms jāreģistrējas Sieviešu Kluba lapā): 25.februārī plkst.11.00-11.40 t/c Spice Home 2.stāvā, Rīgā, Lielirbes ielā 29

Starts: plkst.12.00

Apbalvošanas ceremonija: 13.30

Bezmaksas Praktisko saimnieču skolas meistarklases: no plkst. 13.45

 

PIESAKIES MĀJSAIMNIEČU OLIMPIĀDEI ŠEIT!