Alternative content

VIDEO: ģimenes maciņš

24. Dec 2010, 10:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai jūs plānojat savus ģimenes izdevums? Mēs to iesakām darīt, jo tā ir iespēja uzzināt, kur īsti paliek nauda un vai visi tēriņ ir patiešām nepieciešami. Ieskaties, kā plāno Sofijas māmiņas Zane un tētis Viktors!

 

Ģimenes vizītkarte:

 

Mazās Sofijas māmiņa Zane un tētis Viktors strādā valsts iestādē. Meitiņa Sofija marta sākumā uzsāka mācības bērnudārzā. Ģimene ir zaļā dzīvesveida piekritēji, tāpēc par savu iepirkšanās vietu izvēlas tirgu. Zane, Viktors, Sofija un viņu divi mājdzīvnieki draudzīgi mitinās īrētā vienistabas dzīvoklī Rīgā. Kopējie ģimenes ienākumi mēnesī ir aptuveni 700 lati.

 

Kā ar budžeta taupīšanu veicas Zanes ģimenē, skaties video sižetu!

21. Mar 2010, 20:23

Mēs arī plānojam ģimenes izdevumus katru mēnesi....

21. Mar 2010, 10:15

Mēs arī taupām. Sākumā bija grūti, bet tagad tas ir pats par sevi. Uz veikalu - ar sarakstu, precīzi zinām, kad un cik naudiņas būs un kādus rēķinus uzreiz var samaksāt. Lielākiem pirkumiem laicīgi plānjam naudiņu - šonedēļ, piemēram, nopirkām mazajam sporta ratus jaunus, bet izdevās sarunāt atlaidi. Tā ka - ja iemācās un pierod, tad tas nav nemaz tik grūti. Man pat patīk skaitīt, rēķināt un plānot. Pēc tam ir gandarījuma sajūta 😀