Māmiņa Anna Kovaļčuka iesaka pagatavot dārzeņu sacepumu, kas turklāt ir ļoti vienkārši!
{pic:1}
Vajadzēs:
-kartupeļus
-sīplus
-tomatus
-sieru
-šampinjonus
-saldo krējumu
-sviests
-sāls,pipari
Pagatavošana:
{pic:2}
Novāram kartupeļus(pusgatavus),sagriežam ripiņās, liekam uz pannas, pa virsu sagriežam šampinjonus (griežam biezākus gabalus, lai nesadeg, kamēr kartupeļi cepas).
Uzlieku pāris piciņas sviesta, parkaisām ar sāli un pipariem, cepam 200 grādos 20 minūtes.
{pic:3}
Ņem ārā paplāti, griežam pa virsu ripiņās tomātus un sīpolus, uzlejam saldo krējumu un pārkaisām ar rīvētu sieru.
{pic:4}
Liekam atpakaļ cepeškrāsnī atkal uz 200 grādiem un cepam, kamēr siers izkūst. Tad slēdzam uz 220 grādiem, lai siers sacepas kraukšķīgs.
{pic:5}
Ņem ārā no cepeškrāsns un atstājam uz kādām 10 minūtēm, lai pastāv. Tā vieglāk būs sagriezt.
P.S. Saldais krējums sarec no kartupeļu cietes, kas izdalās no kartupeļiem.
ŅAMŅAM😀😀😀😀😀😀😀😀
mums dažreiz gaļa ir apnikusi,tāpēc taisīju bez😀
shovakar izmegjināju, ko ljoti līdzigu, bet bez sīpoliem.....
tagad nevaru vairs pakusteet, tik sātīgi bija,,,,,")
njammii, riktiigi gardi!!!!😀
galvenais,ka sacepumā var likt,visu ko pašai gribās,un kas vairāk garšo😀
ŅAMŅAM😀😀😀😀😀😀😀😀
mums dažreiz gaļa ir apnikusi,tāpēc taisīju bez😀
shovakar izmegjināju, ko ljoti līdzigu, bet bez sīpoliem.....
tagad nevaru vairs pakusteet, tik sātīgi bija,,,,,")
njammii, riktiigi gardi!!!!😀
gardi 😀
galvenais,ka sacepumā var likt,visu ko pašai gribās,un kas vairāk garšo😀