Vai Tu jau pieteicies Mājsaimnieču olimpiādei?

Vai Tu jau pieteicies Mājsaimnieču olimpiādei?

13. Feb 2012, 08:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tai Mājsaimnieču olimpiādei, kura šobrīd top roku rokā ar portāliem www.maminuklubs.lv un www.sieviesuklubs.lv un t/c Spice Home. Jau pamanīji, ka ikviena dalībniece pretendēs uz iespēju dāvanā saņemt supermoderno A klases Electrolux veļasmašīnu?

 

Patiesībā jau pie dāvaniņām (lielākām vai mazākām) tiks ikviena Mājsaimnieču Olimpiādes dalībniece. Kāds šobrīd ir dāvanu fonds? Guttas sulas, Kleenex salvetes, noderigas mājas lietiņas no Spice Home veikaliem. Un galvenā balva - Electrolux EWF127540W A+++. Tās cena teju 500 latu vērtībā(dāvanu vari apskatīt šeit>> ).

Būs arī Sieviešu Kluba specbalva mājsaimniecei, kas pārsteigs ar savu stilu. Stilīgākā? Elegantākā? Seksīgākā? Mājsaimnieciskākā? Pārsteidz mūs ar savu dreskodu un mēs dāvināsim tev sievišķīgu dāvanu no zeķu veikala SockBox. Tev un tavam vīrietim noteikti patiks! 

 

Kā notiks Mājsaimnieču olimpiāde?

- Vispirms jāpiereģistrējas www.sieviesuklubs.lv. Spied šeit un reģistrējies

- 25. februārī no plkst. 11.00 visas jau pulcēsimies t/c Spice Home, lai gatavotos startam - Mājsaimnieču Olimpiādei.

- Būs sagatavotas dažādas pieturvietas, kurās pārbaudīsim izveicību, meistarību, atraktivitāti. Piemēram, ieskaite pankūku cepšanā, gludināšanā, šopingošanā... Jautri, atraktīvi un aizraujoši!

- Kad visus pieturpunktus būsi veikusi, visus zīmodziņus sakrājusi, nodosi aizpildīto ieskaites lapiņu žūrijai. 

- Kompetentā žūrija izlozes kārtībā noskaidros, kura no klātesošajām mājsaimniecēm saņems vērtīgo dāvanu - Electrolux veļasmašīnu. 

- Ja vēlies pretendēt uz specbalvām un spectitulu - stilīgākā mūsdienu mājsaimniece - ievēro dreskodu: 21. gadsimta mājsaimniece. Vari tērpties kā filmu zvaigzne no 50. un 60. gadu filmām. Vari iedvesmoties no mūsdienu fantastikas filmu vai grāmatu varonēm. Populāras Latvijas vai pasaules aktrises, mājsaimnieču seriālu varones, kaimiņienes… Par iedvesmas avotu var kalpot ikviena sieviete, kura tavās acīs pretendē uz 21. gadsimta mājsaimnieces titulu. Apģērbies kā viņa un iespējams tieši tevi nominēsim kā modernāko, mūsdienīgāko un stilīgāko mājsaimnieci.

 

Nu, ko saki? Esi gatava piedalīties? Ko domā par Sieviešu Kluba lielo pasākumu? Kamēr vēl brīvas vietiņas, piesakies! Spied šeit un reģistrē savu dalību konkursam! Komentāru sadaļā ieraksti, cik cilvēku pulciņā grasies ierasties. Jā, droši ņem līdzi savu atbalstītāju komandu - ģimeni, draudzenes, darba biedrenes. 

Lai pieteiktos Mājsaimnieču Olimpiādei, spied šeit>>