Uzdod savu jautājumu par fitnesu fizioterapeitei Kristīnei Baranovai!

Uzdod savu jautājumu par fitnesu fizioterapeitei Kristīnei Baranovai!

14. Dec 2011, 12:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavasara vēsmas kļūst stiprākas ar katru dienu. Pavisam drīz mēs novilksim biezās, siltās ziemas drēbes un ļausimies sildošajiem saules stariem.


Bet, ak, vai, pa ziemas mēnešiem ķermeņa formas ir mainījušās! Klāt nācis kāds lieks kilograms, muskuļi zaudējuši tonusu un kopējais iespaids tā vien prasa pēc izmaiņām?

 

Ko darīt, ar ko sākt, tie ir biežākie un populārākie jautājumi, kurus mēs uzdodam fizioterapeitam. Ko darīt, lai vasaru sagaidītu skaista?

 

Man ir aicinājums! Uzdod savu jautājumu fizioterapeietei un mēs noskaidrosim atbildi!


Kas ir tas, ko tu vēlies uzzināt? Raksti komentāros, vai uzdod jautājumu e-pastā (kristine@maminuklubs.lv) un mēs palīdzēsim noskaidrot atbildi.

 

Foto: Māris Lapiņš

08. Feb 2011, 18:55

Man jau sen ir problēmas ar vēderu augštilbiem, dibenu un gurniem...Kā vislabāk tikt vaļā no liekajiem kg, lai pēc tam atrī tā āda nenokarātos, bet būtu smuka un neļumētu?

08. Feb 2011, 18:42

esmu tieši tik tieva, cik biju pirms dzemdībām, bet vēdera āda izskatās galīgi "saskumusi".
Kā tikt vaļā no liekās ādas?

paldies

saulux10 saulux10 08. Feb 2011, 13:46

piebildīšu kad man ir deformējusies mugura un grūti veikt preses vingrinājumus!

08. Feb 2011, 13:43

Pēc dzemdībām esmu zaudējusi visu lieko svaru, bet problēma ir ar augšstilbiem. Tie man vienmēr ir bijuši masīvi. Un arī pēc zvara zaudēšanas kājas neizskatās slaidas. Kādus vingrinājumus jūs ieteiktu, lai kājas padarītu slaidākas un ar kādām aktivitātēm nevajadzētu aizrauties, lai augšstilbi nekļūtu vēl lielāki?

saulux10 saulux10 08. Feb 2011, 13:43

Es gribētu uzzināt šādu lietu,ar augumu esmu apmierināta,bet pa ziemu ir palicis apaļīgāks vēdertiņš,pazudusi mana skaistā presīte, tad nu vēlos uzināt vai pietiek tikai ar preses vingrinājumiem? vai klāt vajadzētu trenēt kādas citas muskuļu grupas?