Tuvojas Sieviešu Kluba DVD prezentācijas svētki!

Tuvojas Sieviešu Kluba DVD prezentācijas svētki!

18. Nov 2011, 13:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Visas, kas pieteiksies uz uz Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā“ prezentāciju - Sievietes skaistuma diena, dāvanā saņems arī pašu disku, lai pēc oficiālās atklāšanas to sīki un smalki izpētītu mājās. Steidzam pieteikties, jo prezentācija notiks jau 3. februārī!

 

PIESAKIES UZ SIEVIETES SKAISTUMA DIENU ŠEIT!


 

Jau pirms Ziemassvētkiem atklājām Sieviešu Kluba lepnumu – pašiem savu skaistuma enciklopēdiju DVD formātā „Esi skaista ikdienā “. Beidzot arī pietuvojusies diska oficiālā prezentācija.

 

Tā notiks jau 3. februārī, plkst. 18:00, Sieviešu Kluba telpās.

 

Vakara programma:

No plkst. 18:00 – apvienotā skaistumkopšanas un fotostudijas salona „Art’e Studio“ vadītāja Diāna Strazdiņa stāstīs, kāpēc ikdienā ir tik svarīgi rūpēties par savu skaistumu. Viņa atklās arī dažādus noslēpumus un vērtīgus trikus, kurus pēc tam varēsi izmēģināt savos skaistuma rituālos.  Notiks arī make – up meistarklase, kura laikā visdrosmīgākajām veidos grimu.

 

No plkst. 19:00 – stiliste Dace Grīnberga stāstīs par matu kopšanu un veidošanu. Prezentācijas laikā tiks demonstrēts, kuri līdzekļi matiem ir vispiemērotākie. Testēsim John Frieda produktus.

 

No plkst. 20:00 – „Labo sajūtu laboratorijas“ radītāja un jogas meistare Ilvita Kļaviņa mums visām stāstīs par jogas ieteikmi uz cilvēka labsajūtu un dzīvi. Būs arī praktiska izkustēšanās. Tā kā, dāmas, esat gatavas!

 

Un, protams, protams – visas, kas apmeklēs prezentāciju, tiks pie vērtīgām balvām. Visām dāvināsim Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā“, John Frieda matu kopšanas paraudziņus, bet vakara kulminācijā – izlozēsim, kura no klātesošajām laimēs brīnišķīgo iespēju pārvērsties „Art’e Studio“.

 

Ieejas maksā – Ls 8.

 

Lai pieteiktos uz DVD atklāšanas svētkiem, piesakies zemāk!

 

 PIESAKIES UZ SIEVIETES SKAISTUMA DIENU ŠEIT!