Tikai Sieviešu Klubā: meditācija iesācējiem!

Tikai Sieviešu Klubā: meditācija iesācējiem!

26. Jul 2012, 15:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vienmēr ar apbrīnu esi skatījusies uz visiem, kas ikdienā nodarbojas ar meditāciju? Pati esi mēģinājusi, bet skaļās domas tā arī nav izdevies apklusināt? Pat uz sekundi ne? Tad šis Sieviešu Kluba meditācijas seminārs ir kā radīts tieši tev! Piesakies jau šodien!

 

Ko darīsim Sieviešu Kluba meditācijas vakarā?

 

Kopā ar speciālisti Daci Daliņu (ex Picalcelmu) ļausimies gan meditācijas teorijai, gan praktiskai nodarbībai. Ja atnāksi uz semināru, tad:

 

-  uzzināsi, ar ko atšķiras dažādu meditāciju prakses. Terevādas budisma, reiki, cigun, kristīgā meditācija… Kas katrai atšķirīgs? Un kā saprast, kuru no praksēm esi gatava izmēģināt tieši tu?

 

-  Tev būs iespēja noskaidrot, kādi ir galvenie meditācijas principi un galu galā – kas vispār tā meditācija tāda ir?

 

-  Kopā apgūsim dažādas tehnikas, kas palīdzēs uz meditācijas brīdi izslēgt auļojošās domas galvā. Tu arī esi no sievietēm, kas nemitīgi domā par 100 un 1 nepadarītu darbu, rūpēm un emocijām? Tad meditācija tev noteikti ir jāapgūst!

 

- Lauzīsim mītus un stereotipus par un ap meditāciju.

 

- Kā ar meditāciju palīdzību sasniegt apskaidrību? To uzzināsi Sieviešu Kluba vakarā!

 

- Kā pareizi savās mājās iekārtot meditāciju stūrīti? Vai tas maz ir vajadzīgs?

 

-  Un visvisvisfeinākais – visas kopā ļausimies 10 līdz 15 minūšu garai meditācijai. To mums vadīs Sieviešu Kluba speciāliste Dace Daliņa.

 

 

Esi pazīstama ar Sieviešu Kluba Daci Daliņu?

 

 

 

Dace Daliņa (iepriekš Sieviešu Klubā viņu pazinām ar uzvārdu – Picalcelma. Sieviešu Klubs Dacei sūta mīļus sveicienus kāzās! :)). Viņa pie mums ir ļoti iecienīta reiki speciāliste. Pačukstēšu, viena no pieprasītākajām Sieviešu Kluba individuālajām konsultācijām!

 

Ar reiki meditācijām Dace nodarbojas jau sešus gadus. Arī savā ikdienā viņa regulāri meditē.  „Katru dienu nemeditēju. Vados pēc savām sajūtām. Ir brīži, kad jūtu – vēlos pabūt savā pasaulē, tad meditēju. Man pašai nav speciāla meditācijas stūrīša, bet varu meditēt, kur vēlos. Reizēm arī darbā,“ stāsta Dace. Kādēļ viņa meditē? Tā ir iespēja ieklausīties sevī, sajust mieru domās, atslābināties vai tieši otrādi – saņemties.

 

 

PIESAKIES UZ SIEVIEŠU KLUBA MEDITĀCIJAS VAKARU JAU ŠODIEN. SPIED ŠEIT UN REĢISTRĒJIES!

 

Pasākuma laiks: 13. oktobrī, no plkst. 18 līdz 20

Cena: Ls 5

 

Kur tiksimies? Sieviešu Kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1/9, ieeja no Elizabetes ielas, 2. Stāvā. 

 

 


Tu gribētu mums pievienoties? Kāda ir tava pieredze ar meditāciju?