Tikai Sieviešu Klubā 4 mēnešu laikā apgūsti astroloģiju

Tikai Sieviešu Klubā 4 mēnešu laikā apgūsti astroloģiju

02. Jan 2012, 16:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jautāsi, vai maz iespējams tik nelielā laikā apgūt tik sarežģīto profesiju, kuru sertificēti astrologi mācās reizēm pat četrus un vairāk gadu? Ir gan iespējams! Protams, tavas zināšanas nebūs tik komplicētas, un arī sertifikātu par izglītību neiegūsi, bet 4 mēnešos apgūt astroloģiju savu vēlmju apmierināšanai gan ir iespējams.

 

 

Stāsta sertificēts astrologs Jānis Bēniķis, Sieviešu Kluba astro skoliņas vadītājs.

 

 

 

Astroloģijas skoliņa ir domāta kā astroloģijas kurss interesentēm, sievietēm, mājsaimniecēm. Atšķirībā no akadēmiskā kursa, šis nesniegs fundamentālas zināšanas astroloģijā, bet sniegs tās tādā līmenī, lai varētu izgatavot savu astroloģisko karti, spētu to nolasīt un astroloģiju izmantot savā ikdienā.

 

Ja būsi apmeklējusi Sieviešu Kluba astroloģijas skoliņu četru mēnešu garumā, spēsi apskatīties un izveidot arī savu tuvāko astroloģisko karti, izvērtēt, kurā brīdī pieņemt dzīvē svarīgus lēmumus tādus kā braukšana ar ģimeni kopā ceļojumā vai nekustamā īpašuma iegāde.

 

 

Jā, tev nebūs iespēja konsultēt citus astroloģijā un ar to pelnīt naudu, bet savām un savu tuvinieku vajadzībām astroloģiju mierīgi varēsi izmantot.

 

 

Tāpat četru mēnešu kurss būs pietiekams, lai saprastu, vai vēlies apgūt šo profesiju profesionāļa līmenī un mācības turpināt. Ja būsi apguvusi četru mēnešu kursu, tas būs pietiekami, lai akadēmiskajās iestādēs sāktu studēt uzreiz ar otro kursu, nevis pirmo, kā tas ir parasti.

 

Šis kurss iesācējiem arī ļaus tev saprast, vai maz patiesi vēlies apgūt šo profesiju un tālākā nākotnē kļūt par sertificētu astrologu. Interesanti – lai kļūtu par astrologu, šīs zinības var apgūt arī pašmācību ceļā. Galvenais, lai iegūtu sertifikātu, ir jānokārto astrologu asociācijas kvalifikācijas eksāmens.

 

Ko iemācīsies 4 mēnešu laikā Sieviešu Kluba astro skoliņā?

 

Pirmās zināšanas par astroloģiju – kas tā tāda ir? Un kā vari zvaigžņu informāciju izmantot savā labā.

 

Apgūsim datorprogrammas, kas izveido cilvēka astroloģisko karti. Matemātiskās formulas un sarežģītos aprēķinus nebūs jāveic. Strādāsim tikai ar datorprogrammām.

 

Astrologs Jānis Bēniķis mums atklās, kur iegūt bezmaksas literatūru, kas palīdzēs astroloģijas apgūšanai.

 

Tomēr lielākais uzsvars mācību laikā tiks vērsts uz datorprogrammas izveidotās zvaigžņu kartes nolasīšanu. Programma veic visus vajadzīgos aprēķinus, bet kursu laikā mums būs jāapgūst subjektīvā interpretācija, lai maksimāli precīzi varētu nolasīt to, ko vēsta zvaigžņu karte.

 

 

Kādai ir jābūt tev, lai uzsāktu mācības astro skoliņā?


Pirmkārt, ieinteresētai un zinātkārai, lai vēlētos līdzdarboties katrā astro skoliņas nodarbībā. Rēķinies, ja uzsāksi mācības šajā skolā, būs jānāk uz visām nodarbībām.

 

Otrkārt, tev mājās būtu jābūt datoram, lai lekcijās apgūtās zināšanas vari jau sākt pielietot praksē.

 

Tāpat uz katru nodarbību būs jāņem pašas iekārtota klade (vēlams A4 izmērā), lai vari visu sev svarīgāko pierakstīt un pēc tam pāršķirstīt un mācīties. Protams, rakstāmais un kāds flomāsteris, lai pasvītrotu būtiskāko, arī atvieglos tavas mācības.

 

Par laimi dižās matemātiskās zināšanas tev var arī nebūt, jo visus aprēķinus veiks datorprogramma.

 

 

Lai pieteiktos uz kursiem, spied ŠEIT! Starp citu, esam sagatavojušas šiem kursiem draudzīgu cenu – 30 lati mēnesī (mēnesī 4 nodarbības!).

 

 

Kintija Bulava www.sieviesuklubs.lv

 

Tu gribētu apgūt astroloģiju?