Tev ir pumpas? Izstāsti, kā ar tām cīnies!

Tev ir pumpas? Izstāsti, kā ar tām cīnies!

19. Oct 2011, 23:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Domājams, tās, kurām ir problemātiska āda, sapratīs – nav nekas neciešamāks, kā kāda svešinieka jautājums, kādēļ tev ir pumpas? Piedalies jaunā konkursā!

 

Sieviešu Klubā sākam jaunu blogu konkursu. Raksti savu stāstu, kā tu cīnies ar problemātisku ādu? Interesantākā stāsta autore iegūs brīnišķīgu balvu – iespēju testēt Dr. A. Wolff kosmētiku! Brīnišķīgi, vai ne?

Lūk, produkti, kurus testēs uzvarētāja!

Konkurss ilgs līdz pat 26. decembrim! Gaidām jūsu blogus un pieredžu stāstus!

 

Vairāk par konkursu lasi šeit!

 

Foto: Flickr.com/Meganzil

princesemince princesemince 20. Dec 2010, 08:51

kopš es atklāju eko kosmētiku, man nav problēmu ar pumpām uz sejas 😉

19. Dec 2010, 22:47

Pēc dēliņa dzimšanas sejas āda kļuvusi ne tik problemātiska. Bet, ja dažkārt pirms MR gadās pa kādai pumpiņai, tad lieti noder vecais labais, aptiekās nopērkamais Salicilskābes uz ādas lietojamais šķīdums (kurš ir daudzu pretpumpu līdzekļu sastāvā). Maksā aptuveni 1,50 Ls. Tiesa, kad tiek uzklāts, var būt nepatīkama kodīga sajūta, un nākamā dienā vēl nedaudz niezoša, bet palīdz ļoti labi, vnk otrā dienā var uzklāt kādu sejas krēmu, lai āda nomierinās.

taschinka taschinka 19. Dec 2010, 19:34

Es tagad lietoju Čistaja Linija kosmētiku,losjons,skrubis,krems un ir super.Un vēl piedevām lēts.

17. Dec 2010, 19:52

man loti palidz drogas pirktais lidzeklis CLARITY [skin rescue]un lietoju tikai to esmu loti apmierinata

17. Dec 2010, 14:37

Kādreiz man arī bija ļoti daudz pumpu- liku visu uz ādas- losjonus, tonikus, nakts un dienas krēmus utt., bet tad kaut kā sāku aizdomāties par to, ka tas viss tomer iesūcas ādā un vai vispār tas viss ir nepieciešams!!! Un teikšu godīgi, tagad katru vakaru un rītu noskaloju ādu ar remdenu ūdeni, retu reizi izmantoju arī kādu skrubi( ja kosmetika tā pavairāk uz sejas uzlikta) uzlieku sejas krēmu - esmu iecienījusi tos pašus loreal un garnier, šobrīt lietoju ziemas krēmu panthenol un mana āda ir tīra, bez pumpām😀)))