ŠODIEN Sieviešu Klubā: Skaistas krūtis, sekss un šampanietis!

08. Mar 2011, 18:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ceturtdien, 27.maijā, Sieviešu Klubā norisināsies Skaistuma diena, ko organizē lielākā Latvijā sieviešu apvienība “Māmiņu Klubs”.

 

Apmierinātība ar sevi, ar savu ķermeni ir galvenie priekšnosacījumi sievietes pašapziņai! Tāpēc Sieviešu Klubs, kurš pulcē ap 25 000 sieviešu no visas Latvijas organizē Sieviešu Skaistuma dienas!

 

Pasākumā, kas notiks 27.maijā, Sieviešu Klubā, viesosies plastikas ķirurgs Dr.Jānis Ģīlis, ginekoloģe Dace Matule, dermatoloģe Džuljeta Ulmane un seksologs Elmārs Vārpa.

 

Skaistuma dienās uzzināsim:

 

Psihoterapeits Elmārs Vārpa vadīs lekciju “Kā uzlabot seksu laulībā?”

 

Cik nav dzirdēts, ka pēc gadiem kopdzīves ar seksu ir kā ir, jau iestājusies rutīna, vai pat apnikums. Kā ir ja ir jaunāks vai vecāks partneris? Parunāsim arī par IQ nozīmi guļamistabā.

 

Kā sakopt ķermeni vasaras sezonai?

 

Par ādas kopšanu, celulītu un nelīdzenu ādu stāstīs dermatoloģe Džuljeta Ulmane. Tāpat lekcijas laikā uzzināsim, kā veiksmīgāk tikt galā ar lieko apmatojumu, kā arī kā sakopt ķermeni vasaras sezonai sākoties.

 

Pareizs uzturs vs. mākslīgais skaistums


Vai zināji, ka reizēm pietiek ar pareizu uzturu, lai dabūtu nost visu lieko un nemaz nav jāķeras klāt skalpelim? Par to ceturtdienas Skaistuma dienā pastāstīs Lolita Neimane!

 

Skaistas lūpas, skaistas krūtis un skaistuma injekcijas

 

Kāpēc un kurām sievietēm nepieciešami krūšu implani un kurām tos nevajadzētu likt? Kā notiek krūšu implantu pielāgošana un piemērošana? Ko var panākt ar skaistuma injekcijām? Vai tās ir vajadzīgas ikvienam? Par to Skaistuma dienā pastāstīs plastikas ķirurgs Dr.Jānis Ģīlis.

 

“Sieviešu Klubs ir izveidots ar mērķi apvienot sievietes dažādām drosmīgām avantūrām! Dažreiz vajag pavisam nedaudz, lai izmainītu savu dzīvi! Skaistums ir viena no vadošajām lietām, kas interesē teju visas sievietes, bet svarīgi, lai mēs pašas saprastu, kas ir tas, kas padara mūs skaistas? Vienai tā ir uzlabota krūšu forma vai skaistuma injekcijas grumbiņu mazināšanai, citai – lieliskas attiecības ar vīru un jauna profesija”, stāsta Sieviešu Kluba un Māmiņu Kluba  vadītāja Sandija Salaka.

 

Sieviešu Kluba Skaistuma dienās sievietes gaidīs ne tikai zinoši speciālisti, bet arī uzkodas no organiskās pārtikas tirgotāja “Dabas Dobe” un šampanietis!

 

Maksa par Skaistuma dienu: 8,- Ls

Lekciju laiks: no plkst.16:00

Nodarbības notiek Māmiņu kluba jaunajā centrā, Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 3.stāvā

Piedāvā:

10

PIESAKIES, AIZPILDOT ANKETU!