Silicea gēls zarnu traktam ikvienas mājas aptieciņā!

Silicea gēls zarnu traktam ikvienas mājas aptieciņā!

16. Jan 2012, 16:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kurš gan nepazīst sajūtu, ka pēc brīvdienu lielās izēšanās vēderā ir dažādas sajūtas- uzpūšanās, gāzes, sāpes.. Kur meklēt palīdzību brīvdienās? Speciālisti iesaka mājas aptieciņā turēt Silicea gēlu zarnu traktam!

 

"Silicea gelu gremošanas traktam patiesi var uzskatīt par neaizstājamu pirmās palīdzības komplekta sastāvdaļu,"uzskata pediatre un ģimenes ārste Gerda Lielause.

 

Tā augstās saistīšanas spējas dēļ gels veicina patogēnu un ar tiem saistīto toksīnu izvadīšanu pēc bojātas pārtikas vai šķidrumu lietošanas. Tas palīdz arī mazināt tādus gremošanas traucējumus kā meteorisms, kas bieži rodas ceļošanas laikā neparasta uztura lietošanas dēļ.

 

Vēl kas ir būtiski salīdzinājumā ar līdzīgiem preparātiem, silīcijskābe šajā gelā baktērijas un to toksīnus saista gandrīz 100%, kas nozīmē, ka gandrīz pilnībā tiek saistītas kaitīgās vielas,kas rada mums diskomfortu, un tās izvadītas.

 

Tāpat jāatgādina, ka šo gēlu droši var lietot arī bērni, iejaucot ēdienā vai dzērienā, tāpēc šis līdzeklis būs neatsverams palīgs ikvienai ģimenei.

 

Silicea gels kuņģa-zarnu traktam palīdz kuņģa-zarnu traktam dabiskā veidā palīdzēs!

 

Silicea gelā kuņģa-zarnu traktam silīcijs ir augstā koncentrācijā. Rezultātā tas veido lielus molekulu kompleksus. Šo kompleksu būtiskākā priekšrocība ir to iespaidīgā saistīšanās spēja.



Savā ziņā tie darbojas kā sūklis: patogēni un to toksīni uzsūcas un pēc tam tiek dabīgā ceļā izvadīti no organisma. Silicea gels kuņģa-zarnu traktam saista arī gāzes, tādējādi mazinot diskomforta sajūtu, ko rada vēdera pūšanās. Gremošanas trakts tādējādi atveseļojas un necieš no papildu slodzes, jo gela sastāvs ir pilnīgi dabisks un tas nesatur nekādus ķīmiskus konservantus. Šī iemesla dēļ tas piemērots arī bērniem!