Alternative content

Sieviešu Klubs - tas ir online sievišķīgs žurnāls ģimenes sievietēm!

01. Feb 2011, 20:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sieviešu Klubu veidojot, mēs tieši domājām par māmiņām. Pašas esam nesenā māmiņu statusā un zinām, cik gan grūti ir pēc bērna kopšanas atvaļinājuma atgriezties reālajā dzīvē, darbā, pie draugiem, sabiedrībā.

 

Tāpēc tika izveidots Sieviešuklubs.lv - gan portāls, gan radio raidījums LR1, gan pasākumu sērija, kurā tiekamies tikai mēs - ne vairs tikai mammas, bet arī sievietes!

 

Ieskaties, kā mums gāja 23.aprīlī Kluba pasākumā!

 

Otra lieta, kas ir ne mazāk svarīga - atbalsts un dalīšanās savā pieredzē. Ļoti daudzām aktīvām un potenciāli ļoti veiksmīgām sievietēm nav dūšas uzsākt savu lietu, savu biznesu, attīstīt talantus. Liekas, ko tad es! Man jau nav naudas, man jau nav kontaktu! Bet ir! Tāpēc Sieviešu Klubs šobrīd veidojas par Latvijas sieviešu apvienību un tajā būs aktīvas sievietes dažādos vecumos, dažādās profesijās, sākot no augsti stāvošām valsts amatpersonām līdz vientuļajai māmiņai laukos.

 

Seko līdzi iedvesmojošiem padomiem, kā uzsākt pašai savu biznesu!

 

Kad vakaros bērni nolikti gulēt, laiks brītiņu veltīt sev - savai seksualitātei, skaistumam, sirds priekam. Mēs bez vīriešiem nevaram, tas ir skaidrs, bet kā labāk ar viņiem sadzīvot, kā izprast to mūžam burkšķošo, bet citādi mīļoto vīru sev blakus?


Paskaties uz sevi no malas ar vīrieša acīm, uzdod jautājumus!

 

Aiz mīlas baudām nav otra lielāka prieka par ēšanu! Sieviešuklubs.lv Tev piedāvā vieglas, smalkas, gardēdīgas receptes katram dzīves gadījumam! Turklāt, šeit mēs intervējam populārākos dietologus un uztura speciālistus, kas neatteiks padomu!


Ieskaties Sieviešu Kluba recepšu sadaļā!

 

Ja Tev ir laiks drusku pasportot, Sieviešu Klubs Tev piedāvās dažādas video treniņprogrammas ar fitnesa treneriem. Ieslēdz datoru, noskaties, palasies iedvesmojošus stāstus no citām iesācējām un aiziet!

 

Vingrojumu videoparaugdemonstrējumi

 

Sieviešu Klubs aicina arī Tevi rakstīt blogus, piedalīties konkursos ar vērtīgām balvām un sekot līdzi sev - savai attīstībai, savam garastāvoklim, savām jaunajām draudzenēm, ko Tu iegūsi caur Klubu!

 

Tavs Sieviešuklubs.lv

 

Sandija, redaktore