Sieviešu Klubs.lv piedāvā veikt vēnu operāciju Dr. Mauriņa Vēnu centrā BEZ MAKSAS!

Sieviešu Klubs.lv piedāvā veikt vēnu operāciju Dr. Mauriņa Vēnu centrā BEZ MAKSAS!

14. Apr 2011, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Portāls Sieviešu Klubs.lv ikvienai Latvijas sievietei piedāvā iespēju piedalīties konkursā, kura galvenā balva – bezmaksas vēnu lāzeroperācija ar 1470 nm lāzeri un radiālajiem lāzervadiem, kas nodrošina bezsāpju operāciju un pēroperācijas periodu. Balvu konkursam sarūpējis Dr. Mauriņa Vēnu centrs.

 

 

Lai noskaidrotu, kādas izskata problēmas šopavasar satrauc savās kājās, portāls Sieviešu Klubs.lv veica aptauju, izjautājot reģistrētās portāla lietotājas. 40 % atzina, ka šobrīd viņu lielākā problēma ir celulīts, 31 % norādīja, ka ir satrauktas par vēnu veselību, 12 % portāla lietotāju noraizējušās par lieko apmatojumu, bet 10 % atzīst, viņām nekas nesatrauc.

 

 

Jautātas, kādas ikdienas skaistuma kūres ievēro savām kājām, Sieviešu Kluba lasītājas kā numur viens min vaksāciju/epilāciju, pašmasāžu, ieziešanos ar eļļām, lai kāju āda nav sausa, ieziešanos ar pretcelulīta krēmiem, lai mazinātu celulītu, beršanos ar dvielīšiem vai masāžas birstēm, veic kontrasta dušas, regulāri nodarbojas ar sportu un seko līdzi savu kāju veselībai. Sievietes atzīst – nepieciešamības gadījumā dodos arī pie flebologa, lai risinātu nopietnas veselības problēmas. Dažas pat godīgi saka, ka ir veikušas vēnu operāciju, lai pilnībā būtu apmierinātas ar savu kāju izskatu un veselību.

 

Pēc Bonnas universitātes statistikas un Dr. Mauriņa Vēnu klīnikā veiktajiem novērojumiem, paaugstināts risks saslimt ar kāju vēnu slimībām ir 60% no populācijas. Virspusējo vēnu varikoze ir viena no pasaulē izplatītākajām slimībām, ar kuru slimo vidēji katra ceturtā sieviete un katrs piektais vīrietis. Turklāt vecums ir viens no riska faktoriem: ja divdesmitgadnieku vidū vēnu varikoze ir 3% populācijas, tad pēc 60 gadiem no šīs slimības cieš trešdaļa iedzīvotāju. Aptuveni 1% pieaugušo dzīves laikā attīstās smaga venoza mazspēja ar grūti dzīstošām kāju čūlām. Tā visbiežāk rodas tieši tāpēc, ka laikus netiek ārstēta saslimšana virspusējās vēnās. Slimībai progresējot, tiek skartas arī dziļās vēnas. 

 

Kas jādara, lai saņemtu iespēju bez maksas veikt vēnu operāciju?

 

Vispirms jākļūst par reģistrēto portāla Sieviešu Klubs.lv lietotāju un tad jāpiedalās blogu konkursā, kurš veidos četras konkursa kārtas. Pirmā kārta ilgst līdz 17. aprīlim (ieskaitot!).

 

Pirmās nedēļas uzdevums?

 

1.    Pirmajā konkursa nedēļā līdz 17. aprīlim jāuzraksta un jāiesūta Sieviesuklubs.lv savs konkursa iepazīšanās blogs par sevi – kāda ir Tava vēnu problēma? Cik ilgi tā jau Tev ir? Kāpēc Tu vēlētos tikt no tās vaļā? Pamato ar savu stāstu un fotogrāfiju.

 

2.    Katru konkursa nedēļu būs jauns blogu uzdevums.

 

3.    7.maijā tiks noteikta uzvarētāja, ko izvēlēsies Dr. Mauriņa Vēnu centrs sadarbībā ar Sieviešu Kluba redakciju.

 

4.    Blogu konkursa laikā var uzdot savus jautājumus Dr. Mauriņa Vēnu centra speciālistiem, lai saņemtu kompetentas un izsmeļošas atbildes Sieviesuklubs.lv publicēto rakstu veidā.

 

5.    Konkursā var piedalīties ikviena Latvijas iedzīvotāja, kas ir reģistrēta Sieviesuklubs.lv vai Zenskijklub.lv biedre.

 

6.    Konkursa uzvarētāja piekrīt filmēties sižetā par vēnu operāciju.

 

7.    Uzvarētāja iegūst vēnu operāciju Dr. Mauriņa Vēnu centrā  un konsultāciju BEZ MAKSAS.

 

8.    Balvas vērtība ir sākot no 450 latiem.

 

 

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT!