Sieviešu Klubs atklāj skaistuma trikus garu matu veidošanai

Sieviešu Klubs atklāj skaistuma trikus garu matu veidošanai

21. May 2012, 12:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad man pašai bija gari mati, ar to veidošanu bija tīrās mokas. Skaisti izskatījās tikai pirmo pus stundu, uzreiz pēc izžāvēšanas! Tagad, kad esmu noskatījusies jauno Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā“, atklāju dažādus trikus, kurus izmantošu jau tuvākajā laikā. Jūtu, ka mati problēmas vairs nesagādās!

 

Lūk, kadrs no Sieviešu Kluba filmas "Esi skaista ikdienā!"

 

Tas nekas, ka mati vairs nav tik gari, kā agrāk! Joprojām tie atrodas pusgaro sadaļā – tādēļ ievērošu visus padomus, kurus stāstīja Sieviešu Kluba eksperte.

 

Pirmais – vēl mitros matos jāieziež piesakņu putas. Matu galos līdzeklis, kas novērš elektrizēšanos un pasargā no karstuma ietekmes un aiziet – var sākt žāvēšanas un veidošanas procesu.

 

Man vienmēr ir paticis, kā mani mati izskatās uzreiz pēc tam, kad iznāku no frizētavas. Tik skaisti ieveidoti! Kupli, biezi, mirdzoši! Man jau bija aizdomas, ka tas ir tādēļ, ka matu veidošanai profesionālis izmanto apaļās matu sukas. Un taisnība, tieši šādu pat matu veidošanas triku ieraudzīju DVD „Esi skaista ikdienā!“.

 

Meistare atklāja, ko darīt, lai garos matus veidojot ar apaļo suku, mati tajā nesapiņķerētos!Kā pareizi izmantot matu taisnotāju? Un pēc kādām pazīmēm noteikt, ka tas taviem matiem jau nodarījis pāri un par matu taisnotāju uz ilgiem laikiem jāaizmirst? Turklāt vēl ļoti forši – redzēju, kā no matu taisnotāja izveidot loku šķēres jeb precīzāk – kā turēt rokas un pašai kustēties, lai matus veidojot ar matu taisnotāju, uztaisītu skaistas lokas.

 

 

Arī tu vēlies noskatīties Sieviešu Kluba DVD? Lai to iegādātos, spied ŠEIT!

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv