Sieviešu Klubā uz individuālajām stila konsultācijām aicina stiliste Dace Grīnberga

Sieviešu Klubā uz individuālajām stila konsultācijām aicina stiliste Dace Grīnberga

18. Jul 2012, 13:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viņa ir grimējusi teju katru Latvijas slavenību, jau vairāk kā 20 gadus strādā Latvijas Televīzijā un jau kopš pašiem Sieviešu Kluba pirmssākumiem ir kopā ar mums. Esam priecīgi, ka tagad tik profesionālās un zinošās grima mākslinieces individuālās konsultācijas varam piedāvāt arī tev Sieviešu Kluba lasītāj!

 

Ko tu varēsi iegūt, atnākot uz individuālajām stila konsultācijām pie Daces Grīnbergas?

 

Dace, apskatot tavu matu un ādas krāsu, kā arī izvērtējot rakstura tipu, tev ieteiks, kādas krāsas, formas un noskaņa grimā un apģērbā tev piestāv vislabāk!

 

Tāpat noskaidrosi, kā labāk ģērbties, lai izceltu sevī skaisto un sievišķīgo, bet notušētu to, ko vēlies citu acīm slēpt.

 

Dace dalīsies praktiskos ieteikumos, kā ikdienā veidot matus, lai tie neliktu vilties visas dienas garumā.

 

Kā pareizi veidot grimu? Kā uzkrāsot acis, lai tās izceltu tavu skatienu, nevis sīkās smaida krunciņas vai noguruma atstātos zilos riņķus?

 

Noskaidrosi arī, kāda uzacu forma tev piestāv. Ja gribēsi, uz vietas – konsultācijas laikā – varēsi veikt uzacu korekciju un tikt pie skaista dienas grima.

 

Dace tev palīdzēs saskatīt visus tavus plusus, bet noslēpt izskata mīnusus. Un, protams, atbildēs uz visiem tevis interesējošajiem jautājumiem.

 

Daces Grīnbergas dosjē

 

Dace ir grima māksliniece ar 22 gadu pieredzi. Viņas pirmā izglītība ir frizierskolas iegūts diploms, bet ar gadiem viņa savas zināšanas papildinājusi gan make-up, gan stila jomā. Pirms četriem gadiem absolvējusi arī uzņēmējvadības specialitāti, kur iegūtās zināšanas viņai palīdz vadot Latvijas Televīzijas Stila nodaļu.

 

Jā, Daces primārā darba vieta ir Latvijas Televīzija Zaķusalas krastmalā. „Esmu veidojusi stilu neskaitāmām Latvijas un pasaules slavenībām, veidojusi reklāmas fotosesijas, taisījusi bijušajai Valsts prezidentei Vairai Vīķei – Freibergai un Guntim Ulmanim imidža bildes.  Esmu grimējusi politiķus, bomžus (kad viņi jāfilmē kādam sižetam) un liela ranga mūziķus,” savā pieredzē dalās Dace Grīnberga.

 

Māmiņu un Sieviešu Klubā Dace strādā jau no pašiem pirmssākumiem. „Ar Sandiju, Sieviešu un Māmiņu Kluba vadītāju, iepazinos, kad raidījums Māmiņu Klubs tika vēl pārraidīts Latvijas Televīzijā. Tā aizsākās mūsu sadarbība. Loģisks turpinājums Māmiņu Klubam ir Sieviešu Klubs, kurā esmu vadījusi seminārus un tagad arī individuālās konsultācijas."

 

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

 

JA ARĪ TU VĒLIES NOSKAIDROT, KO SAVĀ STILĀ UN IZSKATĀ PAMAINĪT, LAI IZSKATĪTOS VĒL SKAISTĀKA UN PĀRLIECINĀTĀKA PAR SEVI, PIESAKIES UZ INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM PIE DACES GRĪNBERGAS. LAI PIETEIKTOS, SPIED ŠEIT!