Sestdien, 3.oktobrī, ar suņiem dodamies uz Zvaigznes ABC grāmatnīcām!

Sestdien, 3.oktobrī, ar suņiem dodamies uz Zvaigznes ABC grāmatnīcām!

02. Oct 2009, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atbalstot  LKF Dzīvnieku aizsardzības grupas pasākumus, kas tiek rīkoti sakarā ar Starptautisko dzīvnieku aizsardzības dienu, kas visā pasaulē tiek atzīmēta 4. oktobrī, Apgāds Zvaigzne ABC  sestdien, 3. oktobrī  ir sarūpējis īpašu pārsteigumu suņu saimniekiem.


Visi, kas 3.  oktobrī  ieradīsies kopā ar savu suni kādā no  Zvaigznes grāmatu veikaliem, saņems 30% atlaidi jebkurai  Zvaigzne ABC izdotai grāmatai.



Apgāds Zvaigzne ABC grib pievērst uzmanību tam, ka lielā daļā  Latvijas veikalos, restorānos un citās sabiedriskās vietās  ieeja ar suņiem ir aizliegta.  Savukārt  Apgāds Zvaigzne ABC  jau daudzus gadus neliedz pircējiem savos grāmatu veikalos ienākt kopā ar savu mīluli. Par to norāda pie grāmatnīcas ieejas uzlīmēta  īpaša, zilibalta uzlīme ar sunīti.


Idejas autore, divu vācu aitu sugas suņu saimniece, Apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka atceras:

“Pirms vairākiem gadiem apsardzes firmas darbiniece man norādīja, ka mans vilku sugas suns Argo, nedrīkst kopā ar mani atrasties veikalā. Paradoksāli, bet šis veikals bija manas izdevniecības grāmatnīca Biķernieku ielā. Uz jautājumu “Kādēļ?” atbilde bija -- “tādēļ, ka nedrīkst”. Es toreiz teicu, ka turpmāk vienmēr visi suņi Zvaigznes grāmatnīcās drīkstēs uzturēties pilnīgi “oficiāli” un pie grāmatnīcu durvīm lūdzu pielīmēt atļaujas zīmes. Ak, ja vien būtu manā varā atļaut suņiem kaut vienā vietā piekļūt jūrai Jūrmalā un Saulkrastos! Vai pat iekārtot speciālas pludmales ģimenēm ar suņiem, kā tas ir citās valstīs! Es to izdarītu tūlīt pat, jo mana pārliecība ir tāda, ka mīlēt dzīvniekus nozīmē mīlēt arī cilvēkus.”

02. Oct 2009, 21:29

nu man jau neliekas ka suņiem būtu visur jāatļauj iet iekšā ar saimnieku,ir taču tādas vietas kā restorāni,un ar suni iet ēst,tas man liekas dīvaini..es nerunāju par mazajiem klepju sunīšiem😀kad strādāju restorana,nāca meitenes ar saviem mīluļiem uz restorānu vakariņas,bet viņi mazi un sēž saimniekam klēpi un viņus nemaz nevar pamanīt.Bet par lielajiem suņiem ,gan esmu pret....

rita123 rita123 02. Oct 2009, 15:41

Mēs arī sapņojam par suni,bet dzīvoklī tas nav iespējams☹

02. Oct 2009, 13:40

Pilnīgi piekrītu raksta autorei!!!!
Pārāk daudz ir aizliegumu dzīvniecinjiem!!!!!
Mums ir kakjis, bet ljoti ljoti gribu sunīti, bet mazais dzīvoklis to neljauj, zheeel.....