Šefpavāra meistarklase: Lasis ar medus- sinepju mērci un paipalu olu pašotu

Šefpavāra meistarklase: Lasis ar medus- sinepju mērci un paipalu olu pašotu

27. May 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt svētdiena,kas nozīmē, ka nākamās nedēļas mēneša garumā pārsteigsim jūs ar šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova gatavotu ēdiena virtuālo meistarklasi - gatavo soli pa soli kopā ar mums un iesūti savu nedēļas recepti!

Gatavojam lasi medus sinepju mērci un paipalu olu pašotu!

{fotoblog:4609}

Iesūti savu recepti līdz 27.maija pusnaktij arī Tu!

Uzdevuma izpildes nosacījumi:

- Sastāvdaļas viena ēdiena pagatavošanai izvēlas šefpavārs- šajā nedēļā sastāvdaļas ir lasis, medus, olas

- Drīkst izmantot arī citas sastāvdaļas, kuras nav norādījis šefpavārs, bet ja kaut viena no šefpavāra minētajām sastāvdaļām netiks izmantota, ēdiens netiks ieskaitīts;

- Ēdiena porcias izmēram nav nozīmes, tā var būt liela, bet var būt arī pavisam maza;

- Vērtēta tiks ne tikai recepte, bet arī ēdiena vizuālais noformējums un ēdiena pasniegšanas veids;

- Norādiet arī ēdiena nosaukumu;

- Iesūtiet recepti soli pa solim un norādiet, kā gatavot ēdienu (lai to paveiktu, izveidojiet fotoblogu sadaļā GATAVOJAM KOPĀ AR ŠEFPAVĀRU)

- Obligāti iesūtiet receptes anotāciju caur podziņu Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru ; anotācijā vēlams uzrakstīt pāris vārdus par to,vai viegli vai grūti bija gatavot ēdienu, izdomāt recepti, par ko šaubījies, ko interesantu uzzināji, kāds ēdiens šķita ppēc garšas.

 

GALVENĀ BALVA

VAKARIŅAS DIVATĀ "PALETTE"

*Šobrīd vada kursus Food Anatomy (Patversmes iela 30/3, laboratorijā profesionālas apmācības Riman, sīkāka infomrācija pa tālruni. 25915969 vai e-pastu anatomy.f@gmail.com).