SEB banka pagarina darba laiku un nogādās klientu iesniegumu par pensiju un pabalstu saņemšanu uz VSAA

SEB banka pagarina darba laiku un nogādās klientu iesniegumu par pensiju un pabalstu saņemšanu uz VSAA

04. Sep 2012, 09:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ņemot vērā iedzīvotāju interesi par kontu atvēršanu un maksājumu karšu saņemšanu, SEB banka pagarina darba laiku savās filiālēs un klientu apkalpošanas centros – līdz 30. novembrim SEB banka strādās no pulksten 8:30 līdz pulksten 19:00. Savukārt Klientu zvanu centrs ik dienas strādās līdz pulksten 21:00.

 

Lai atvieglotu dokumentācijas kārtošanu pensiju un pabalstu saņemšanai SEB bankas kontā, banka saviem klientiem nodrošinās arī VSAA iesnieguma par jauno kontu pensijām un pabalstiem pieņemšanu un nogādāšanu VSAA. Atgādinām, ka atsaucoties uz FKTK lēmumu, Latvijas Krājbankas maksājumu kartes darbosies tikai Krājbankas bankomātu tīklā. Citu banku bankomātu tīklā, tostarp SEB bankas bankomātos, Latvijas Krājbankas maksājumu kartes joprojām nebūs iespējams apkalpot.


„Mēs SEB bankā esam definējuši, ka šajās dienās svarīgāk par striktu darba laiku ir klientu operatīva apkalpošana. Klientu pieplūduma rezultātā vakar filiāles slēdzām īsi pirms pusseptiņiem un atsevišķas filiāles pat vēlāk. Šodien esam nodefinējuši, ka līdz 30. novembrim strādāsim no 8:30 līdz pulksten 19.00, bet dienas laikā noteikti vērtēsim, kāds ir klientu pieprasījums pēc kontu atvēršanas un jaunu maksājuma karšu pieteikšanas. Jau šobrīd, ņemot vērā arī uzņēmumu un valsts iestāžu vajadzības, iespēju robežās veicam izbraucienus, piemēram, uz skolām, kur palīdzam klientiem nokārtot formalitātes bankas pakalpojumu saņemšanai,” informē SEB bankas Filiāļu tīkla vadītājs Viktors Toropovs.