Psiholoģe Diāna Zande aicina iepazīt sevi piektdienas seminārā!

Psiholoģe Diāna Zande aicina iepazīt sevi piektdienas seminārā!

09. Sep 2011, 22:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau šo piektdien Sieviešu Klubā notiks aizraujošs, sevis izzinošs seminārs, kurā katra klātesošā varēs noskaidrot, kas es īsti esmu un ko tieši man darīt, lai izvirzītos mērķus sasniegtu daudz ātrāk.


„Man, protams, ir savi plāni, ko esmu iecerējusi Sieviešu Kluba seminārā darīt, bet viss atkarīgs no pašām sievietēm, kas būs atnākušas. Vēlos, lai katra saņem atbildi uz sev interesējošo tēmu.

 

Vispirms gribēšu noskaidrot, ko īsti dalībnieces semināra laikā vēlas noskaidrot. Jā, to var saukt arī par mājas darbu – izdomāt uz šo jautājumu atbildes.

 

Bet jāsaprot, ka noteikti neesmu brīnumnūjiņa, kas ar vinu mājienu var atrisināt visas sieviešu problēmas. Semināra laikā palīdzēšu katrai atrast veidu, kā sev palīdzēt. Izpētīsim ķermeņa valodu. Sievietes bieži sev prasa, kādēļ atkal uzķeros uz neīstā vīrieša? Kādēļ darbā nekad nesaņemu paaugstinājumu? Kādēļ man nekad nepieliek algu?

 

Bieži vien iemesli meklējami zemtekstā, ko paužam ar savu uzvedību un attieksmi par dzīvi. Iespējams sieviete nekad nesaņem paaugstinājumu darbā, jo viņu tīri labi apmierina cietējas loma.

 

Seminārā visas mēģināsim atklāt mehānismus, kādēļ dzīvojam tieši šādu dzīvi, ciešam tieši no šādām problēmām un kādu vēstījumu tad īsti nododam apkārtējai pasaulei.

 

Tāpat visu šo situāciju mainīsim. Bet jāsaprot, ka pēc viena semināra visa dzīve vienā mirklī neizmainīsies. Tāpat kā grūtniecība nav iespējama vienā dienā, tā arī visas psiholoģiskās problēmas nav iespējams atrisināt uzreiz. Šis seminārs var būt kā pirmais solītis ceļā uz pārmaiņām.

 

Sniegšu vairākas metodes, kā jautri un ar prieku izkļūt no savām problēmām. Bet tas, vai sieviete šīs zināšanas izmantos pēc semināra, atkarīgs tikai no pašas,“ par semināru stāsta Diāna Zande.


Aicinām pieteikties uz šo semināru, jo tiešām tas būs ļoti vērtīgs! Tas notiks jau šo piektdien, 5. novembrī, plkst. 18. 00.Piesakies uz semināru!

 

Sieviešu Kluba diskusijai:

Ko tu labprāt par sevi atklātu šai seminārā?