Pirmā vaksācija jau līdz 15 gadu vecumam?

Pirmā vaksācija jau līdz 15 gadu vecumam?

13. Jul 2012, 09:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cik gadu bija Tev, kad pirmo reizi devies uz vaksāciju? Ja kādreiz šķita, ka kāju skūšana ir vienīgais veids, kā atbrīvoties noliekā apmatojuma, tad tagad tehnoloģijas gājušas uz priekšu un ir daudz vairāk paņēmienu un metožu,kā to izdarīt.

Manu uzmanību pievērsa kādā ārzemju mājas lapā publicētas reklāmas plakāts, aicinot meitenes līdz 15 gadu vecumam izmantot īpašu atlaidi vaksācijai. Ja tā padomā- kad mēs augām šajā vecumā meitenēm pat īsti skuvekļus nedeva, lai padarītu kājas gludas, bet nu jaunā paaudze attīstās tik ātri, ka var jau būt, ka šāda opcija ir nepieciešama agrākā vecumā.

"Izbaudi brīvību un neatkarību!" vēsta reklāmas plakāts, uz kura uzzīmēta jauna meitene peldkostīmē! Nezinu, kā jums, bet man vaksācija noteikti nesaistās ar pastaigu pa pludmali un tomēr jāizcieš sava deva sāpju arī :)

Lai gan salona īpašnieki šo akciju saista ar laika pavadīšanu kopā ar mammu, man šķiet, ka ir daudz citu veidu, kā to paveikt, bez kopīgas vaksēšanās.

Ko Tu domā par šo akciju? Cik gadu vecumā Tu pirmo reizi biji uz vaksāciju? Vai Tev būtu pieļaujams, ka meita līdz 15 gadu vecumam dotos uz vaksāciju pirmo reizi?

Kristīne