Pirmā konkursa „Māmiņu Klubs LĪGO” uzvarētāja jau noskaidrota!

Pirmā konkursa „Māmiņu Klubs LĪGO” uzvarētāja jau noskaidrota!

14. Jun 2012, 12:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmajam lielā blogu konkursa uzdevumam skaistu punktu pieliekam ar ziņu par to, kura Līgo svētku tradīciju stāsta autore savu ādu šovasar aizsargās ar Pharmaceris S sauļošanās produktu līnijas krēmu sejai un ķermenim - bērniem no 6 mēnešu vecuma! 


"Saullēkts nereti ir mākoņos tīts, bet mēs vienmēr nenogurstoši saucam: „Spīguļo, saulīt!”, jo zinām, ka aiz mākoņiem saule ir; saule ir sagaidīta, tā ar savu gaišumu svētī visu pasauli un katru radību. Viss šķiet it kā pieklusis. Taču reizē pārņem arī neizmērojama laimes sajūta," raksta Liba.

Viņas blogu "Jāņu nakts maģiskie rtuāli." lasi šeit>> 

Apsveicam, Tev dāvinām Pharmaceris S sauļošanās produktu līnijas krēmu sejai un ķermenim - bērniem no 6 mēnešu vecuma! 

Tā sastāvā ir Šī sviests, alantoīns, UVA un UVB  fotostabili filtri. Fotostabili UVA un UVB filtri darbojas divos veidos –absorbējot un atstarojot saules starus, nodrošinot spēcīgu ādas aizsardzību pret saules radiāciju un tās kaitīgo iedarbību. Šī sviests nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu. Alantoīns mazina kairinājumu un pasargā ādu no mikrobojājumiem. Ūdensizturīgā formula ātri iesūcas, nepadarot ādu taukainu vai lipīgu. 

Gaidīsim pēc dāvaniņas Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), jebkuru darba dienu no 12.00 līdz 18.00 līdz 14.jūlijam!

Tomēr šo vēl nekas nebeidzas! Lielais Līgo svētku blogu konkurss turpinās, un jau šodien uzzināsi tās uzdevumu un arī balvu, kuru būs iespējams laimēt!