Piedzima vienā minūtē, vai vienādi likteņi? Tu tici zvaigznēm?

Piedzima vienā minūtē, vai vienādi likteņi? Tu tici zvaigznēm?

18. Feb 2010, 19:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubam astrloģes Anita Masaļska un Inese Kaģe, kā arī numeroloģe Vlada Merzejevska skaidroja, kā zvaigznes un skaitļi ietekmē bērna dzīvi, atbildot arī uz jautājumu – vai pie astrologa var griezties grūtniece?

 

Pasaulē ik minūti nāk pasaulē bērni un var gadīties, ka turpat, blakus dzemdību zālēs piedzimst divi mazuļi tieši vienā minūtē. Vai tas nozīmē, ka šiem bērniem būs līdzīgs liktenis?

 

Līdzīgs gan, skaidro ekspertes Māmiņu Klubā, tomēr pat dvīņiem, kuri  dzimuši ar ķeizargriezienu bez maz vai ar minūtes starpību, nebūs identiskas dzīves.  Kaut arī lielos vilcienos galvenie dzīves notikumi šādiem cilvēkiem var būt līdzīgi ( viens pabeidz universitāti, otrs apprecas, viens sāk vadīt auto, otrs kuģi), tomēr katram ir iespēja veidot dzīvi savādāku, un tur nozīme ir gan ģimenei, kādā bērns piedzimis, gan vietai, kur viņš dzīvo un tā tālāk.

 

Principā ierakstījumu zvaigznēs mainīt nevar. Mirklī, kad bērns piedzims, viņam tiek iedots savs temperaments. Astroloģijā to klasificē pēc zodiaka zīmēm. Toties cilvēka raksturu un dzīves pavērsienus ietekmē ļoti daudz faktoru – arī viņa rīcība dažādās situācijās. Katram cilvēkam piedzimstot veidojas savs enerģētiskais lauks – ap bērnu  dzimstot  pulcējas dažādas planētas, kas ieskicē viņa dzīves ceļu un ciklu, bet pieaugot, nākas dzīvē saskarties ar dažādām situācijām, kurās cilvēks var rīkoties atšķirīgi un izmainīt savu dzīves ceļu.

 

Izrādās, ka gan pie numerologa, gan astrologa vēršas arī grūtnieces. Visbiežāk gan tās ir māmiņas, kurām plānots ķeizargrieziens un viņas vēlas uzzināt, kādā datumā labāk to veikt. Tad speciālists piedāvā dažādus variantus, bet izlemj jau paši vecāki.

 

***

Vai Tu esi ar bērniņu bijusi pie astrologa? Vai tici zvaigznēm?

taschinka taschinka 09. Jul 2010, 16:35

Es ar kaut ka tam visam neticu!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 09. Jul 2010, 12:47

Man ir uztaisīta astrologa zvaigžņu karte. Jāsaka, ka visai precīzi 😀