Pētījums: plūškoka ogas atvieglo gripas simptomus un samazina slimības ilgumu!

Pētījums: plūškoka ogas atvieglo gripas simptomus un samazina slimības ilgumu!

15. Aug 2012, 09:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Saslimstot ikviens meklē efektīvāko līdzekli,lai atveseļotos! Bet kā zināt, ka līdzeklis ir efektīvs? Protams, balsoties uz pētījumiem par konkrēto produktu, analizējot tā īpašības un iedarbību. Journal of International Medical Research pētījums atklājis, ka plūškoka ogas atvieglo gripas simptomus un samazina slimības ilgummu!

 

Kādi bija pētījuma rezultāti?

 

Vidēji gripas pacienti, kas saņēma plūškoka ogas, atlaba pēc 3.1 dienām, salīdzinoši placebo saņēmušie tikai pēc 7.1 dienas.

 

Iepriekšējā publicētā pētījumā², 90% pacientu, kas saņēma plūškoka ogas, pilnībā atveseļojās 2 līdz 3 dienās, salīdzinot ar 6 dienām placebo.


________________

Avoti:

¹ Zakay-Rones Z. et al. Randomized study of the efficacy and safety of oral elderberry extract in the treatment of influenza A and B virus infections. The Journal of. International Medical Research 2004; 32: 132 – 140

² Zakay-Rones Z. et al. Inhibition of Several Strains of Influenza Virus in Vitro and Reduction of Symptoms by an Elderberry Extract (Sambucus nigra) during an Outbreak of Influenza B Panama. The Journal Of Alternative And Complementary Medicine. 1995; 4: 361-369.

 

Sambucus for Kids ir dabīgs bērniem paredzēts līdzeklis ar lielisku augļu garšu

 

Sastāvā standartizēts, bio-sertificēts melnā plūškoka ogu ekstraksts, propoliss, Echinacea angustifolia (sakne) un Echinacea purpurea (zieds) ekstrakti, attīrīts ūdens, augu izcelsmes glicerīns un citronskābe. Produkts veidots uz fruktozes bāzes ar dabīgu aveņu garšu.