Nāc ar mīļo Lāci šajā sestdienā uz Zvaigznes grāmatnīcu un  pērc Vinnija Pūka grāmatu ar 20% atlaidi!

Nāc ar mīļo Lāci šajā sestdienā uz Zvaigznes grāmatnīcu un pērc Vinnija Pūka grāmatu ar 20% atlaidi!

25. Aug 2010, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sestdien, 5. decembrī, klajā nāks pirmais oficiālais turpinājums 1928. gadā izdotajai britu rakstnieka Alana Aleksandra Milna grāmatai par Vinnija Pūka piedzīvojumiem. Jaunos stāstus „Atgriešanās septiņjūdžu mežā” pēc astoņdesmit gadiem ir sarakstījis Deivids Benediktuss.

 

Visi, kas sestdien, 5. decembrī, atnāks uz „Apgāds Zvaigzne ABC” grāmatnīcām ar savu mīļo Lāci,  jauno grāmatu varēs iegādāties ar 20% atlaidi.

{smallpic:1}

Grāmatā „Atgriešanās septiņjūdžu mežā” būs iespēja satikties ar visiem iemīļotajiem populārās pasakas varoņiem, kā arī ar pavisam jaunu tēlu – ūdrīti Lotiju, kura ne tikai ir ļoti kustīga un rada lielu kņadu, bet arī nodibina Akadēmiju, kurā visiem meža iemītniekiem ir kaut kas jāmācās. Vislabāk ūdrīte Lotija pieprot Labas Manieres, Dejas un Uzvedību, Daiļrunu un Ūdenssportu. 

 

Pirms šīs grāmatas tapšanas Deivids Benediktuss ir sarakstījis vairākas raidlugas par Vinniju Pūku. Savu pirmo romānu Deivids Benediktuss publicēja 22 gadu vecumā. Viņa otro romānu “Tu jau esi liels” ekranizēja Frānsiss F. Kopola. Deivids Benediktuss ir bijis režisora Trevora Nanna asistents Karaliskajā Šekspīra teātrī, laikraksta Evening Standard korespondents, TV Channel 4 redaktors, producējis “Vakara pasaku” raidījumus BBC Radio 4.

 

Grāmatas mākslinieks ir Marks Bērdžess, kas  jau vairāk nekā 20 gadu ilustrē bērnu grāmatas. Pēc studijām Sleida mākslas skolā Londonā viņš neilgu laiku strādā Londonas Zooloģiskajā dārzā un kādā Kembridžas bibliotēkā, bet turpmāk darbojas tikai kā mākslinieks un rakstnieks. Marks savulaik ir kolorējis E. H. Šeparda zīmējumus A. A. Milna bērnu dzejas grāmatām “Kad mēs bijām maziņi” un “Tagad mums ir seši gadi”.

 

Grāmatu „Atgriešanās septiņjūdžu mežā” ir tulkojusi Silvija Brice.