PIETEIKŠANĀS BEIGUSIES!

Nāc 16.oktobrī uz “Bīstamo mājsaimnieču kokteiļu ballīti” – reģistrējies bez maksas ielūgumam!

15. Aug 2011, 20:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ielūdz: t/c ELKOR PLAZA, Philips un Sieviešu Klubs

 

Datums: 16.10.2010

Laiks: 13:00 - 16:00

Vieta: CAFE PLAZA (2. stāvā t/c ELKOR PLAZA, Brīvības ielā 201)

 

Kas ir Bīstama mājsaimniece? Ne jau tā, kas sēž mājās un grūtsirdīgi vēro, kā paiet dzīve... Un noteikti arī ne tā, kas fiziski un morāli atkarīga no sava vīrieša.

 

Mūsu Bīstamā mājsaimniece ir „bīstama” tieši tādēļ,  ka ir aktīva, šarmanta un gudra SIEVIETE, kas veiksmīgi tiek galā ar dažādām dzīves problēmām, prot atrast laiku gan darbam, gan bērniem, prot būt savam vīrietim sieva, mīļākā un māte vienā personā!

 

Visas Sieviešu Kluba lieliskās, Bīstamās mājsaimnieces, kas piedalās fotorecepšu un blogu konkursā, ir laipni aicinātas ar savām ģimenēm piedalīties kādā aizraujošā pasākumā un ar brīnišķīgām balvām no Philips un ELKOR!

 

“Bīstamo mājsaimnieču kokteiļu ballītē” 16.oktobrī baudīsim svaigi spiestu sulu kokteiļus, uzzināsim visu par sulu kūrēm un to, kā pagatavot ēdienu ātri, veselīgi un garšīgi. Tiksimies ar atzītiem diētas un uztura speciālistiem, lai noskaidrotu, kas labāk noderēs mums pašām un kas – mūsu mīļajiem!

2

“Bīstamās mājsaimnieces” pasākuma laikā neformālā atmosfērā Jūs konsultēs  un uz  jautājumiem atbildēs diētas ārsts Dr. Andis Brēmanis, atzīta uztura speciāliste un pasākuma goda viešņa – aktrise Agnese Zeltiņa!

 

Piedzīvosim arī Philips jaunās sulas spiedes uznācienu un demonstrācijas, un, pats galvenais, pasākuma dalībnieces piedalīsies arī šīs sulu spiedes izlozē! Aktīvi piedaloties, pasākuma laikā iespējams saņemt arī citas Philips balvas savai virtuvei – jaunākās paaudzes blenderi, mikseri un augstvērtīgu tējkannu!

 

Atmiņai par pasākumu katrai apmeklētājai garantētas Bīstamo mājsaimnieču kluba kartes un jaukas balviņas– Philips prezentiņi.

 

1

Reģistrējies laicīgi un aizpildi anketu šeit, lai rezervētu sev vietu: