Mūsu mazuļu svētki. Kā rīkot pasākumu bēbīšiem?

Mūsu mazuļu svētki. Kā rīkot pasākumu bēbīšiem?

14. Nov 2011, 16:00 saulux10 saulux10

Mēs katra māmiņa vēlamies, lai mūsu mazuļu svētki būtu īpaši, vienalga, vai tā būtu vārda diena, kristības, dzimšanasdiena vai kādi citi svētki, mēs vēlamies tos padarīt īpašus. Man šis ir pirmais bērniņš un vēlos viņai sniegt visu to labāko un skaistāko.

 

Jau tagad sāku domāt kā atzīmēsim mūsu gada jubileju, tā ir siltā laikā- augustā, tādēļ vēlos lai jūs māmiņas padalāties ar padomu,kādu tusiņu jūs taisījāt, vai taisītu un kādu dāvanu labāk pasniegt, varbūt kādu fotogrāmatu par nodzīvoto pirmo dzīves gadiņu?? Kad būs lielāka, varēsim rādīt un pat pasmieties par visu jauko un interesanto! ;)

 

Padalieties savos īpašajos svētkos, jo no padomiem plaukst jaunas idejas ;)

 

Varbūt kāda māmiņa var iesūtīt blogu par kādu svētku svinēšanu?

 

Paldies!

16. Jan 2011, 16:15

Saulux10, mums vecākajai meitiņai arī augustā dzimšanas diena. Viņai būs 3 gadiņi 😀 Mēs arī uz pirmo jubileju taisījām ballīti. Salūdzām viesus, arī citus tāda pat vecuma bērniņus, kas tikko sper savus pirmos solīšus. Tas bija tik amizants skats! Es biju izveidojusi fotoizstādi par meitiņas pirmo gadiņu. Viesiem katram bija jāizvēlas bildīte un jauzraksta otrā pusē novēlējums vai vienkārši kāds īss atmiņu stāstiņš, lai viņai pēc gadiem būtu interesanti palasīt. Lielākiem bērniem bija izdomātas pāris atrakcijas, pieaugušajiem - viktorīna par Ancīti un viņas ģimeni 😀 Pašiem mazākajiem, protams, smilšu kaste un baseiniņš. Vakarpusē visi kopā gājām uz jūru 😀 Bet vispār jau, ja ir sava māja, tad vasarā ballīti sarīkot pat nevajag īpašu scenāriju, galvenais, lai labs laiks un visiem jautrs noskaņojums 😀 Jaunākajai gadiņš būs novembrī, pat nezinu, kā lai dzīvoklī sarīko ballīti ☹