Mūsu Līgo dienas maltīte

Mūsu Līgo dienas maltīte

24. Jun 2012, 00:00 maijbite maijbite

Labdien, Jāņu dienā!

Tā kā šogad svinēšanai atvēlētas vien 2 dienas (arī laika prognoze neiepriecināja), izlēmām Līgo dienu un Jāņus pavadīt mājās. Šogad man kaut kas uznācis, gribējās gan sieru siet pašai, gan gaļu marinēt pašiem. Gribējās vēl uzcept pīrādziņus, bet pietrūka laika un spēka. :)

Tad nu kas no Līgo dienas maltītes gatavošanas dzīvoklī (ne brīvā dabā) ir sanācis, lai stāsta fotoblogi:

{fotoblog:4771}

{fotoblog:4772}

Piebilde: Nākamajā reizē sieram liktu mazliet vairāk sāls un varbūt paeksperimentētu ar kādu zaļumiņu vai asumiņu.

Šašlikam bija izteikta ķimeņu garša, man vēl prasījās skābumiņš, asumiņš... Kopumā nebija slikti.

Piedevās vārīti jaunie kartupelīši, dārzeņu plate ar bezpiedevu jogurta, ķiploku un diļļu mērci,

Rankas rudzu rupjā maize, porteris man un alus vīram (bērnam kefīrs). Tomātu mērce, skābais krējums un majonēze, ja nepieciešamība.

Jauku Jāņu dienu vēlot,

Maija

Māmiņu Klubs LĪGO: gaidām Jāņu receptes