Marmora cepumiņi šķiet tik trausli! Pagatavo arī Tu tādu pēc māmiņas Annas Kovaļčukas receptes!
Vajadzēs:
-200 gr.svieta
-2 olas
-100 gr.cukura
-1.5 ēdamkarote vaniļas cukura
-4.ēdamkarote kakao
-500 gr.milti
Pagatavošana:
{pic:1}
Pie mīksta sviesta pieberu vaniļas cukuru.
{pic:2}
Un parasto cukuru.
{pic:3}
Samaisu un piesitu olas.
{pic:4}
Pieberu miltus.
{pic:5}
Kad mīkla ir gatava,sadalu divās vienādās daļās un pie vienas pieberu kakao.
{pic:6}
Izveltnēju plānā kvadrātā.
{pic:7}
No folija izgriezu kvadrātu(nomēriju uz baltās mīklas)un izveltnēju tumšo mīklu.
{pic:8}
Tad uzlieku virsū gaišajai mīklia(ar foliju arī vieglāk to izdarīt,jo mīkla ir plāna).
{pic:9}
Noņemu foliju un rulēju trubiņā(mīkla var nedaudz plīst, bet tas nekas).
{pic:10}
Ielieku partikas plēvē un ielieku ledusskapī uz 20.min, lai vieglāk sagriezt.
{pic:11}
Sagriežu planās ripiņas,var griezt biezākas tad nebūs tik kraukšķīgas.Cepu 180 grādos kamēr gatavs.
{pic:12}
Lai labi garšo:)
Cepumi garšīgi,man tik vairāk cukura prasījās- nākamreiz likšu 150gr cukura.
Es vēl nedaudz noslinkoju un brūno mīklu rullēju pa virsu baltajai- viss sanāca pa smuko
man jau kuro vakar gribās uzcept cepumus, tad nu laikam pamēģināšu šos😀)