„Māmiņu Klubs LĪGO” – piedalies blogu konkursā

„Māmiņu Klubs LĪGO” – piedalies blogu konkursā

13. Jun 2012, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau nākamajā nedēļā svinēsim Līgo svētkus! Māmiņu Klubs tiem sāk gatavoties jau šodien un aicina to darīt arī tev. Atklājam lielo blogu konkursu „Māmiņu Klubs LĪGO”!

Lielo blogu konkursu kopumā veidos trīs daļas, tātad - trīs dažādi uzdevumi.

Pirmais uzdevums: Līgo tradīcijas mūsmājās

No 6.jūnija līdz 13.jūnijam (ieskaitot) tev jāiesūta blogs, kurā pastāstīts par tavas ģimenes Līgo svētku svinēšanas tradīcijām!

To taču ir tik daudz, ne tā? Jāņuzāļu lasīšana, vainagu pīšana, lēkšana pāri ugunskuram, dziedāšana un apdziedāšanās ir tikai dažas no tradīcijām, kas saistās ar Līgo svētku svinēšanu!

Varbūt tavā ģimenē, papildus tradicionālajām un visiem labi zināmajām, ir vēl kādas īpašas tradīcijas? Ja tā, noteikti pastāsti arī par tām!

Un vēl noteikti neaizmirsti uzrakstīt arī to, kādēļ konkrētās, tevis minētās tradīcijas ir tās, kuras ievērojat, un, ja zini – arī to, kāda ir to simboliskā nozīme. 

SAVU BLOGU IESŪTI ŠEIT>>

Pirmās konkursa nedēļas uzvarētāju un balvas saņēmēju noskaidrosim 14.jūnijā. 

Balva

Tai, kura par savas ģimenes Līgo svētku svinēšanas tradīcijām pastāstīs vissaistošāk, dāvināsim jaunās Pharmaceris S sauļošanās produktu līnijas krēmu sejai un ķermenim - bērniem no 6 mēnešu vecuma! 

Tā sastāvā ir Šī sviests, alantoīns, UVA un UVB  fotostabili filtri. Fotostabili UVA un UVB filtri darbojas divos veidos –absorbējot un atstarojot saules starus, nodrošinot spēcīgu ādas aizsardzību pret saules radiāciju un tās kaitīgo iedarbību. Šī sviests nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu. Alantoīns mazina kairinājumu un pasargā ādu no mikrobojājumiem. Ūdensizturīgā formula ātri iesūcas, nepadarot ādu taukainu vai lipīgu. 

Gaidām arī Tavu blogu - iepazīstināsim viena otru ar savām Līgo svētku tradīcijām!