Māmiņu Klubā es atradu draudzeni

Māmiņu Klubā es atradu draudzeni

20. Jun 2012, 14:00 aab aab

Gribu teikt milzīgu Paldies Māmiņu Klubam! Par to, ka tieši šeit esmu atradusi kolosālas draudzenes - lieliskas māmiņas ar kurām var papļāpāt par visu, kas svarīgs, aktuāls, izkratīt sirdi!

Bet īpaši PALDIES gribu teikt par to, ka esmu atradusi kolosālu draudzeni! Jā, jā, Geeiitte, es tieši par tevi! :* 

Paldies MK, ka dod iespēju māmiņām, kuras visu dienu pavada ar bērniņu, pačalot ar citām māmiņām, paldies, ka dod iespēju arī satikties klātienē, paldies, ka bērniem ir iespēja iepazīties ar citiem bērniem, arī saviem vienaudžiem, paldies, ka ļauj arī izkratīt sirdi, jo dalīta bēda ir pusbēda, paldies, ka dod iespēju palīdzēt kādam, kam tas ir ļoti nepieciešams... Paldies, ka Tu esi!

Un paldies arī Geeiitte par tām kolosālajām pastaigām, kas ir pilnas ar smiekliem, bērnu čalām, arī vīru sarunām! Paldies par padomiem un par visu pārējo!

MK - pastāstīšu - mūsu pastaigas gandrīz vienmēr ir kopā. Kad nesanāk, tad ir pilnīgi tāda tukšuma sajūta, ka pat ārā negribas iet. Mūsu mazie komunicē savā veidā, mums atliek tikai priecāties un smieties. Mazie guļ uz maiņām - tur jau viņiem ir savs ritms iestrādājies :) Un mums ir iespēja papļāpāt un visu ko izrunāt!

PALDIES!

Aab