Maigais ābola pieskāriens jeb cepti āboli ar ķiršu ievārījumu

Maigais ābola pieskāriens jeb cepti āboli ar ķiršu ievārījumu

28. Jul 2012, 11:44 saulux10 saulux10

Sveiki.

 

Klāt ir Rudens,tādēļ pagatavosim gardumu no āboliem,šoreiz tas būs Maigais ābola pieskāriens,jeb cepti āboli ar ķiršu ievārījumu.

*Izvēlamies visgardākos ābolus,kas gulšņā mūsu ābeļdārzā un nesam uz māju.

*Tālāk nomazgājam un liekam uz pannas.

*Pēc tam uzkarsējam cepeskrāsni un cepam 180 grādos 20-30 minūtes(cepšanas ilgums atkarīgs no ābolu šķirnes un lieluma)

*Kad ābolīši ir gatavi,tad ņemam ārā no krāsniņas un servējam uz šķīvja un pasniedzam ar ķiršu ievārījumu,bet ja kāds vēlas vēl saldāku,tad pievienojam cukuru.

P.S.Var pasniegt ar putukrējumu,jau atdzisušus ābolīšus,garšo fantastiski :)

 

*Labu apetīti ;)

Kādus gardumus jūs jau esat pagatavojuši no āboliem?

Baiba.