Krāj punktus un SEB banka ziedos SOS bērnu ciematiem!

Krāj punktus un SEB banka ziedos SOS bērnu ciematiem!

23. Sep 2012, 20:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šogad SEB banka Ziemassvētkos savus klientus, sadarbības partnerus un draugus iepriecinās ar īpašu elektronisko kartiņu – spēli. Tās laikā, atbilstoši spēlētāja izveicībai, tiek uzkrāti punkti, kurus SEB banka pārvērtīs Ziemassvētku ziedojumā SOS bērnu ciemata ģimenēm. Turklāt, turpinot ikgadējo tradīciju, SEB bankas filiālēs klienti ir aicināti iegādāties SOS bērnu ciematu drukātās apsveikuma kartiņas, kuras iespējams nosūtīt pa pastu, tādā veidā ne vien iepriecinot sev tuvos, bet arī ziedojot līdzekļus SOS bērnu ciematiem.


SEB bankas prezidents Ainārs Ozols: „Ar SOS bērnu ciematu ģimenēm Latvijā mūs saista draudzība jau piecu gadu garumā, kuru laikā esam dāvājuši prieku un saņēmuši pozitīvas emocijas. Lai turpinātu iesākto, šajos Ziemassvētkos dāvanu iegādei paredzētos līdzekļus esam nolēmuši ziedot SOS bērnu ciematu ģimenēm, nosūtot klientiem, sadarbības partneriem un citiem draugiem, jautru atraktīvu elektronisku kartiņu-spēli. Mēs ticam, ka tā vienlaicīgi iepriecinās kartiņas saņēmēju, ļaus atvilkt elpu dienas steigā un mudinās ikvienu uz labiem darbiem. Janvāra sākumā spēlē uzkrāto punktu skaitu mēs pārvērtīsim naudā, iepriecinot SOS bērnu ciematus ar svētku ziedojumu. Šajā sirds siltuma un labestības piepildītajā laikā ikviens ir aicināts palīdzēt pārvērst bērnu sapņus par realitāti.”

 

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas direktore Ilze Paleja: „SEB banka ir SOS bērnu ciematu ģimeņu ilggadējs draugs - šajos gados esam saņēmuši no bankas un tās darbiniekiem stabilu un emocionāli siltu atbalstu. Esam priecīgi, ka šogad pie bankas sadarbības partneriem un klientiem aizceļo kopīgi radīta interaktīva apsveikuma kartīte ar kuras palīdzību ikviens varēs dot savu artavu Ziemassvētku brīnuma radīšanā – iepriecinot bērnus, kuri savas jaunās mājas raduši SOS bērnu ciematu audžuģimenēs.”

 

SEB bankas Ziemassvētku kartiņa-spēle ir pieejama SEB bankas mājas lapā http://sosziemassvetki.lv/

 

Savukārt, tiem, kuri dod priekšroku tradicionālam sveicienam, ir iespēja SEB bankas filiālēs iegādāties drukātas svētku kartiņas, kas arī tapušas sadarbībā ar SOS bērnu ciematiem un nosūtīt sveicienus pa pastu, tādā veidā iepriecinot sev tuvos un ziedojot līdzekļus SOS bērnu ciematiem.

 

Cik punktu sakrāji Tu?