07.05 10:00-15:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 3
Sastāvdaļas:
-200ml saldais krējums
-300g kokosriekstu skaidiņas
-80g sviests
-80g cukurs
-300g šokolāde
Pagatavošana:
Katliņā liekam sviestu,cukuru,saldo krējumu.Uzsildam līdz viss izkūst vienā masā.Pievienojam kokosriekstu skaidiņas,kārtīgī izmaisam,noņemam no uguns.
Ieliekam kādā formā šo masu,kurā ieklāts cepampapīrs.Pagaidam,lai atdziest un liekam uz 1stundu ledusskapī.
Pēc stundas veidojam bumbiņas un liekam jau uz nakti ledusskapī,bet ja nevar sagaidīt,tad uz 3 stundām saldētavā.
Izkausējam šokolādi,
katru bumbiņu iemērcējam šokolādē,
Liekam uz folija,vai cepampapīra,lai šokolāde sacietē.
Lūk,mūsu gardais našķis gatavs.
Saldummīļi nevarēs turēties pretī.
Piena šokolādes visvieglāk izkausēt,melnās grūtāk.
Tas nozīmē,ka nav laba šokolāde,mūsu laikos nekas nav vairs labs,man pat Laimas šokolāde nekusa bet biezēja,man ar tā bieži gadās,tieši tādēļ esmu mēginājusi visādi un nonācu pie tā,ka sokolādi salaužu sīkos gabalinos, ielieku trauciņā,pievienoju sviestu un to visu kausēju līdz izkūst sviests,izmaisu un tur sokolāde izkūst sviestā,tā šokolāde izkūst un nepaliek bieza,graudaina.
Aptuveni uz 100g šokolādes 1 ēd.k sviesta,nekas traks ja vairāk.
rit taisisu....
Šos varētu salīdzinat ar šokolādi baunty,pec garšas.
taschinka tev tiešām jātaisa repcepšu grāmata, tik gardas lietas proti gatavot!!!mmmmm..🌷
Izskatās vēl garšīgāk par Rafaello.