Kā sagatavoties startam Mājsaimnieču Olimpiādē?

Kā sagatavoties startam Mājsaimnieču Olimpiādē?

18. Feb 2012, 08:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau nākam sestdien, 25.februārī, čaklākās 21.gadsimta mājsaimnieces pulcēsies vienuviet - Mājsaimnieču olimpiādē! Ielūkojies ieteikumos, kas tev palīdzēs tai sagatavoties un veiksmīgāk startēt! 

1. Lai pienācīgi sagatavotos Guttas sulu boulinga atrakcijai, vienā istabas galā rindiņā novieto vairākas puslitra pudeles un ar tenisa bumbiņu (ripināšanai derēs arī apaļš ābols vai apelsīns), stāvot istabas otrā galā, tēmē pa mērķi. Jo vairāk trenēsies, jo labāk veiksies Guttas sulu boulinga sacensībā!

2. Vēl līdz Mājsaimnieču olimpiādei katru dienu ieteicams uzcept vismaz trīs pankūkas. Mīklas gatavošana problēmu nesagādās (olimpiādē to jau būs pagatavojis pavārs). Tavs uzdevums būs apmest pankūku pannā uz otru pusi! To gan obligāti nav jāuzmet gaisā. Varbūt tev ir kāda cita – sava oriģināla metode, kā to izdarīt!

3. Savukārt Rito veikals Mājsaimnieču olimpiādē tev būs sagatavojis atjautības testu. Drošības pēc pirms pasākuma domās pārskati visu virtuves atvilktņu saturu! Kāda izskatās deserta dakšiņa? Kurš no visiem ir sviesta nazītis? Un kāda izskatās tortes karote? Pie reizes atsauc atmiņā arī dažādas ēdienu garšvielas un ērtas un ātras gatavošanas knifiņus!

Kas zina, varbūt arī veikala Rito apmeklējums un jaunāko tendenču izzināšana tev pēcāk lieti noderēs sacensībā?!

Mūsdienīga mājsaimniece ir gudra mājsaimniece, un mēs esam pārliecinātas, ka ar visiem uzdevumiem tiksi galā pārliecinoši.

4. Mājsaimnieču olimpiādē, saprotams, neiztikt arī bez toršu gatavošanas! Vai labi atceries, kādas sastāvdaļas bija jāizmanto tortes pildījuma pagatavošanā? Un kādi šobrīd ir jaunākie un modernākie kūku dekori? Noskaidro jaunākās tendences toršu dekorēšanā! Tas, lai ir tavs mājasdarbs.

5. Vēl pirms olimpiādes noteikti atkārto reizrēķinu, saskaitīšanu un atņemšanu! Vai arī laikus atrodi kalkulatoru un ievieto tajā jaunas baterijas. Tas viss tev noderēs šopingošanā! Gluži tāpat kā kompass un orientēšanās debespusēs. Mazums, lielā satraukuma dēļ veikalā vēl iznāks apmaldies... :)

6. Tāpat pirms Mājsaimnieču olimpiādes noteikti izgludini visas nesen izmazgātās drēbes. Nē, ātrumu šoreiz vari netrenēt! Galvenais, lai proti atpazīt gludekli un ar to rīkoties tā, lai tas neizkristu no rokām.

7. Nu, protams, kā gan mājsaimnieču olimpiāde bez uzkopšanas darbiem! Pirms dodies uz olimpiādes sacensībām, noteikti palūkojies zem gultas, ieskaties grāmatu plauktā un jā, arī aiz durvīm! Vai atpazini, kas tur slēpjas? Taisnība, tie ir putekļi! Gatavojies, ka arī vienā no Mājsaimnieču olimpiādes disciplīnām tev tie būs jāatpazīst un jāspēj no tiem arī veikli atbrīvoties! Varbūt tam noderēs neliels treniņš mājās?!

Lai tev veicas gatavojoties un mīļi gaidīsim gan tevi, gan tavas draudzenes Mājsaimnieču olimpiādē 2012 jau nākamsestdien, 25.februārī, plkst.12.00 t/c Spice Home!

Uzzini vairāk par pasākumu un piesakies tam šeit!

Mājsaimnieču Olimpiādes programmu izpēti šeit>>

Kā tu gatavojies Mājsaimnieču olimpiādei?